AktualityWeblog

Výlet do Dallasu – Čtvrtý trénink – díl 7

Po včerejším zajímavém zápase proti St. Louis jsem dnes zavítal na trénink Stars. Po ledě se prohánělo sedm bruslařů, v brance chytal Kari Lehtonen. Na druhé straně kluziště sám trénoval Alexander Radulov. Ten byl na ledě bez výstroje a zkoušel si různé akce a střelbu. Po čtvrthodince led opustil.

Alexander Radulov
Alexander Radulov

Na druhé straně trénovali obránci Honka, Hamhuis, Paterin a útočníci Smith, Ellie, Spezza, Dickinson, kteří prověřovali Kari Lehtonena. Ostatní hráči včetně Radka Faksy netrénovali. Podle Marka Stepneskiho mají někteří hráči po zápase s Blues zdravotní problémy. Očekává se prý start Gemela Smitha.

V brance by měl proti Senators nastoupit Ben Bishop, v Nashvillu by měl chytat Kari Lehtonen. Ten na tréninku čelil několika různým cvičením při kterých na něj hráči najížděli v akcích dva na jednoho, střídavě z levé a pravé strany. Dalším cvičením byly samostatné akce, kdy hráči nejprve u první překážky udělali otočku, pod druhou si prohodili puk a skórovali.

Při dalším herním cvičení sehrávali hráči akce 2 na 2 a protože jich bylo jenom sedm, do hry se zapojil i trenér Stu Barnes. Trénink vedl asistent trenéra Curt Fraser. Po třičtvrtě hodině se obránci Hamhuis a Paterin odebrali do kabin a na ledě se ještě proháněly mladé pušky s veteránem Spezzou. Trénovali si střelbu z první a podobné věci. Tou dobou už byl bokem Kari Lehtonen, který s trenérem Gólmanů trénoval slidování, procvičoval lapačku a tak.

Mimochodem Spezzu jsem tady viděl na dobrovolném tréninku už dvakrát. K tomu ještě jednou jak trénoval po tréninku individuálně se Stu Barnesem. Jen nevím, jestli se chce dostat do formy a není mu jedno že hraje málo a blbě nebo mu to Hitchcock doporučil.

 

Radek Štolpa

Radek Štolpa má zkušenosti s výrobou, montáží, údržbou, opravami Eurooken. Nyní montuje v Českých Budějovicích a okolí obložkové zárubně a interiérové dveře.