AktualityWeblog

Výlet do Dallasu 2019 – Trénink Stars – díl 4

Po utkání s Vancouverem jsme se další den rozhodli navštívit trénink Stars, který se konal v tréninkovém centru ve Friscu a následně jsme zbytek dne krátili nakupováním.

V pondělí jsme se rozhodli navštívit trénink Stars, jenž měl začít ve zdejších dvanáct hodin, a tak jsem si na něj vyjeli předčasně. Na téninkovou halu do Frisca jsme dojeli přibližně dvacet minut před dvanáctou a v tu chvíli se již po ledě prohánělo několik hráčů. Konkrétně to byli Spezza, Ničuškin, Ritchie, L´Esperance, Honka a Oleksiak. V bráně poté byli Bishop a Bow.

Ihned po příchodu do haly jsme si všimli Radka Faksy, který seděl v hale a sledoval trénink. Toho jsme samozřejmě ihned využili a s českým útočníkem jsme si popovídali, vyfotili se a i bylo rozdáno pár podpisů. Radek nám následně slíbil, že ze šatny zavolá Romana Poláka.

Navíc jsme poté i zjistili, že na ledě už více hráčů ani neuvidíme, protože to byl dobrovolný trénink, a tak řada hráčů již byla i na odchodu nebo v hale ani nebyli. Na kluzišti se však následně začal prohánět Alexander Radulov, jenž však po ledě chodil jen v nazouvákách a stále se snažil vymýšlet různé blbosti především potom s rezervním brankářem Bowem.

Poté jsme se dočkali i českého obránce Romana Poláka, který však měl očividně málo času, a tak jen rozdal pár podpisů a jednu fotku, protože jej následně i začali obklopovat američtí fanoušci, kteří našemu obránci zrovna příliš nepadli do oka.

Někteří z nás si poté šli ještě koupit něco do zdejšího fanshopu a dále jsme ještě čekali na hráče především tedy na Radulova. Nakonec jsme se však dočkali jen L´Esperance, Bowa a Jamieho Oleksiaka, se kterým se jedním z náš chtěl vyfotit, ale telefon příliš nespolupracoval a sám Jamie ho následně i přenastavoval.

Po několika dalších minutách jsme to už poté vzdali a z haly jsme odjeli na oběd, po kterém jsme ještě využili volný čas k nákupu po různých obchodech. Na konci jsme společně ještě sledovali na hotelu zápas Mavericks, ale po konci základní hrací doby jsme již poté šli spát.