Hlavní zprávyZápasové reportáže

Plameny vyhasly až po nájezdech

Stars dále pokračují v dobrých výkonech, tentokrát si připsali dva body proti Calgary Flames a posunuli se tím na sedmé místo Západní konference. V první třetině drželi oba týmy nad vodou skvěle chytající brankáři. V gólově nejchudší třetině tak přinesla nejvíce vzrušení bitka mezi domácím Glencroseem a Ottem.

Druhá třetina už byla na góly bohatší. Plameny dostal do vedení Glencross, kterého obránci Dallasu nechali trestuhodně volného v prostoru před brankovištěm. Stars zavelili k obratu až pět minut před koncem druhé třetiny, kdy se v oslabení krásným gólem prezentoval nejproduktivnější hráč Stars Loui Eriksson. O pár minut později se Dallas dostal do vedení, když přesilovkovou kombinaci Ribeira s Erikssonem zakončil na dvakrát Michael Ryder.

Ve třetí třetině Flames zvýšili svoji aktivitu. Odměnou jim byla vyrovnávací branka Jaroma Iginly. Další branky už díky skvěle chytajícím brankářům nepadly a tak zápas dospěl do prodloužení. Za zmínku stojí šance Rydera, kterého před prázdnou brankou na poslední chvíli zahákoval domácí obránce.  Zápas se dostal do nájezdů. Skvěle chytající Lehtonen nepustil ani jeden nájezd a tak po proměněných nájezdech Rydera a Erikssona si Stars připsali důležité dva body.

Statistiky

Vyloučení – 3:3

Střely na branku

Cal – 38

Dal – 40

Hvězdy Utkání

1. hvězda – Jarome Iginla

2. hvězda – Loui Eriksson

3. hvězda – Tim Jackman

Video