Hlavní zprávyZápasové reportáže

Tomáš Vincour vyrovnal a pak rozhodl i nájezdy

Mladý český hokejista Tomáš Vincour zařídil obrat v derby zápase se San Jose. Minutu před koncem třetí třetiny totiž dorážkou vyrovnal stav utkání na 3:3 a v páté sérii samostatných nájezdů svůj pokus proměnil. Na druhé straně Kari lehtonen chytil pokus La Cutoura a Stars si tak připsali druhý bod. Díky tomu i nadále zůstávájí ve vedení Pacifické divize.

Skóre zápasu otevřel v polovině druhé třetiny po rychlém protiútoku Ryder, kterému pěkně přistrčil puk do jízdy  Dowell. Hosté obrátili vývoj zápasu dvěma góly, které orámovaly druhou přestávku. Před ní se trefil Torrey Mitchell a hned po přestávce přesně střílel Patrik Marleau.

Jamie Benn sice dokázal vyrovnat, jenže do vedení šli opět Žraloci. Trevor Daley nechal v předbrankovém prostoru bez dozoru hokejku Joe Pavelskiho, který tečoval a pak i dorážel. V závěrečné hře bez brankáře pak srovnal zmíněný Tomáš Vincour, který dorazil za brankovou čáru střelu Stephana Robidase. Gól sice musel potvrdit videorozhodčí, ale nebylo o něm pochyb.

V páté sérii nájezdů předvedl Vincour backhandový blafák a Lehtonen úspěšný zákrok – vítězství 4:3!

Video

Radek Štolpa

Radek Štolpa má zkušenosti s výrobou, montáží, údržbou, opravami Eurooken. Nyní montuje v Českých Budějovicích a okolí obložkové zárubně a interiérové dveře.