AktualityHlavní zprávy

Vernon Fiddler prodloužil smlouvu s Dallasem!

Útočník Vernon Fiddler dnes podepsal novou dvouletou smlouvu s Dallasem Stars, a vyhl se tak případné arbitráži. Nová smlouva mu dohromady za dva roky vynese 2,5 miliónu $.images

Generální manažér Dallasu Stars Jim Nill dnes oznámil, že se klub dokázal shodnout na podmínkách nové smlouvy s útočníkem Vernonem Fiddlerem, který se tak vyhne případné arbitráži. Stars s Fiddlerem podepsali dvouletou smlouvu, která kanadskému útočníkovi vynese 2,5 miliónu $.

Vernon Fiddler v předchozí sezóně odehrál 76 utkání, ve kterých nasbíral 23 bodů za 6 branek a 17 asistencí.  Rodák z Edmontonu byl také hodně úspěšným na vhazování, když se v klubových statistikách umístil na druhém místě s úspěšností 52,2 %. Fiddler si také zahrál všech šest utkání, které Stars sehráli ve vyřazovacích bojích a v nich nakonec nasbíral tři body za gól a dvě asistence. V play off byl navíc Fiddler už nejúspěšnějším hráčem týmu na buly, když měl úspěšnost 60,4 %.

Následující sezóna bude pro Fiddlera už jeho dvanáctou v NHL, když v předchozích jedenácti odehrál dohromady 656 zápasů, ve kterých si do svých statistik připsal 206 bodů (77+129) a 427 trestných minut. Fiddler svou kariéru spojil zatím se třemi celky, když před svým působením v dresu Stars, nejdříve hrál za Nashville a Arizonu. Za Dallas dohromady odehrál tři sezóny, ve kterých stihl 204 zápasů v nichž nasbíral celkem 61 bodů za 18 branek a 43 asistencí a 145 trestných minut.