Hlavní zprávyPreview

Podaří se Dallasu ve druhém utkání v Nashvillu zvítězit?

V noci ze čtvrtka na pátek je na programu další utkání v Nashvillu, kde se hokejisté Dallasu znova střetnou s místními Predátory. První zápas v Bridgestone aréně dopadl lépe pro domácí, kteří vyhráli 3:2 v prodloužení. Podaří se Stars vrátit soupeři porážku?

Nebudeme si nic nalhávat, ale situace je už více než kritická, když díky předešlé porážce hokejisté z Texasu ztrácejí již sedm bodů na poslední postupové místo, které právě drží současný soupeř Nashville.

Stars sice v prvním utkání v Bridgestone aréně podlehli Predátorům až v prodloužení, čímž jen „vylepšili“ svou bilanci v zápasech odehraných po základní hrací době na 2-10, ale ztráta na tohoto soupeře díky tomu opět narostla o jeden bod.

Hokejisty z Texasu tedy ani v dalším utkání s Nashvillem nečeká nic jednoduchého, jenže je na čem stavět. Aktivita Stars byla v první dvou třetinách mnohem lepší než soupeře, jenže svěřenci trenéra Bownesse stále opakují jednu chybu, když zápasy, ve kterých hrají lépe než soupeř, nejsou schopni dovézt do vítězného konce.

Jak tedy dopadne druhé utkání v Bridgestone aréně se dozvíme v noci ze čtvrtka na pátek, když je úvodní vhazování naplánováno druhou hodinu ranní.

STATISTICKÉ OKÉNKO

Útočník JOE PAVELSKI zatím v pěti utkáních proti Nashvillu nasbíral devět bodů za čtyři góly a pět asistencí. I ROOPE HINTZ je proti Predators hodně aktivní, když ve třech zápasech získal šest bodů za dvě branky a čtyři asistence.

JASON ROBERTSON je zatím objevem v sestavě Dallasu, když zatím v letošní sezóně vstřelil sedm branek a na patnáct jich nahrál a díky tomu mu patří druhá pozice mezi nováčky v NHL.

Naopak velký pozor si Stars musejí dávat na mladého útočníka Nashvillu EELIHO TOLVANENA, jenž ve třech utkáních nastřílel tři branky a další čtyři připravil.

Samozřejmě další nebezpečnou zbraní Predators je obránce ROMAN JOSI, pro kterého je Dallas jeho druhý nejoblíbenější soupeř, protože si ve své kariéře proti Stars připsal už 30 bodů za 11 branek a 19 asistencí.