AktualityHlavní zprávy

Benn druhou hvězdou týdne

Jamie Benn byl zvolen druhou hvězdou uplynulého týdne v NHL. První hvězdou se stal Patrik Kane z Chicaga, třetí hvězdou Martin Brodeur z New Jersey.

Jamie Benn

Jamie Benn si ocenění vysloužil za dobré výkony ve třech posledních zápasech. V nich si připsal šest kanadských bodů (4+2). Dva ze čtyř gólů byly zároveň brankami rozdílovými.

Benn nejprve vstřelil v Coloradu dvě branky (včetně vítězné) a připsal si jednu asistenci, poté v Edmontonu přidal gól a asistenci. Doma proti Anaheimu vstřelil vítězný gól.

V sedmi doposud odehraných zápasech má sedmibodovou kanadskou bilanci (4+3). Jamie hraje za Dallas čtvrtou sezónu. Doposud odehrál v NHL 229 zápasů v nichž získal 167 bodů (74+93).

Jamie Benn už se jednou hvězdou týdne v NHL stal. Bylo to před rokem, konkrétně 9.1.2012. Druhý tehdy skončil útočník Toronta Joffrey Lupul a třetí gólman ottawských Senators Craig Anderson.

Zdroje

Radek Štolpa

Radek Štolpa má zkušenosti s výrobou, montáží, údržbou, opravami Eurooken. Nyní montuje v Českých Budějovicích a okolí obložkové zárubně a interiérové dveře.