AktualityHlavní zprávy

Jágr už trénoval, kemp začne o den později

Jaromír Jágr už v tréninkovém centru ve Friscu absolvoval první trénink, na který se přišlo podívat tolik fanoušků a novinářů, jak už dlouho ne.

Jaromír Jágr a klíče od tréninkového centra

Mantinely okolo kluziště v tréninkové hale Dr. Pepper Arény byly obklopeny kolem dokola. Fanoušci si udělali čas a přišli se na českou Hvězdu podívat, dělali si fotky, natáčeli video.

Po tréninku poskytl Jaromír Jágr rozhovor novinářům. Při něm došlo i na zvídavý dotaz ohledně klíčů od tréninkového centra. Jágr nezklamal a s širokým úsměvem vytáhl klíče z kapsy.

Kemp odstartuje v neděli

Tréninkový kemp odstartuje v neděli, což je o den později než se původně předpokládalo. Pozdržení si vyžádalo schvalování nové kolektivní smlouvy, které se protáhlo.

Stars už zveřejnili časový rozpis tréninkového kempu. Bude trvat od neděle do pátku. V sobotu 19. ledna 2013 už odehrají Stars první zápas základní části, když doma přivítají Phoenix Coyotes. Úvodní buly bude v American Airlines Center v 19 hodin.

Tým je mimo Benna kompletní

K týmu se už připojili všichni hráči prvního týmu s výjimkou Jamie Benna, ten nemá podepsanou smlouvu. Povoláni už byli i hráči z farmy. Cody Eakin, Tomáš Vincour do útoku, Brenden Dillon, Jordie Benn do obrany a Cristopher Nihlstorp do branky. Čtyři dny by se měl kempu účastnit i český centr Radek Faksa, kterého Stars draftovali v prvním kole posledního draftu.

 Jaromír Jágr na tiskovce po prvním treninku

Zdroje

Radek Štolpa

Radek Štolpa má zkušenosti s výrobou, montáží, údržbou, opravami Eurooken. Nyní montuje v Českých Budějovicích a okolí obložkové zárubně a interiérové dveře.