Hlavní zprávyZápasové reportáže

Dallas nestačil na Chicago

Stars po návratu z úspěšného road tripu čekal jeden z nejlepších týmů NHL. Do American Airlines Center přijeli obhájci Stanley Cupu, hráči Chicaga Blackhawks.

Kari Lehtonen chytá únik Patrick KaneaGólový účet utkání otevřel v 6. minutě důrazem před Crawfordem Cody Eakin, který dorazil pokus Shawna Horcoffa.
O vyrovnání se postarala dvojce Jonathan Toews a Marián Hossa, prvně jmenovaný našel Hossu výborně před brankou. Do šaten se šlo za stavu 1:1.

Dallas poslal do vedení po krásné přihrávce Jameiho Benna přesnou střelou z úhlu Tyler Seguin. V půlce zápase bylo ale opět vyrovnáno. Jonathaun Toewsovi pomohl ke gólu bruslí Eric Cole. Poprvé do vedení se Blackhawks dostali 2 minuty před koncem 2. části, Patrick Kane využil jedinou přesilovku Chicaga v utkání.

V poslední třetině už Stars na Crawforda nevyzráli, naopak po úniku zvyšoval 2 minuty před koncem Marián Hossa. Do prázdné branky pečetil výhru Niklas Hjalmarsson.

Hvězda zápasu

Patrick Sharp si připsal 4 nahrávky a stal se hvězdou utkání.

Zlomový bod

Dallas nedokázal využít ani jednu z šesti nabídnutých početních výhod. Chicago mělo 100% úspěšnost, jedinou jejich přesilovku proměnil Kane

Video