Hlavní zprávyZápasové reportáže

Stars prohráli i s Chicagem

Dva rychlé góly v úvodu utkání a po nich následující další dva rychle po sobě jdoucí góly na začátku třetí třetiny v podstatě rozhodly o osudu zápasu. Všechny totiž vstřelilo Chicago a Stars dokázali odpovědět pouze čestným úspěchem z hole Jamie Benna. Dallasu nepomohlo domácí prostředí, nepomohl mu do branky navrátivší se Kari Lehtonen. Stars tak ztratili další dva důležité body v boji o play-off. Pronásledovatelé Phoenix a San Jose jsou již na dohled.

Úvodní gól Dave Bollanda obdržený už po 10 vteřinách se navíc stal nejrychlejším gólem, který Stars kdy doma dostali. Do této chvíle to byl gól obdržený po 11 sekundách v zápase proti Buffalu, který se odehrál v listopadu 1979 a vstřelil jej Rick Martin. Netřeba snad připomínat, že v té době hrál klub v Minnesotě jako North Stars.

Statistika

  • Dallas – Chicago 1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
  • 19 099 diváků

Citáty

Nebyl to sice náš nejlepší zápas, ale 56 minut jsme nehráli špatně. Dvě minuty na začátku první a dvě minuty na začátku třetí třetiny nás stály zápas. kouč Stars Glen Gulutzan

Sestava

Eriksson – Ribeiro – Ryder
Morrow – Benn – Ott
Nystrom – Fiddler – Burish
Dowell – Wandell – Vincour

Fistric – Robidas
Goligoski – Larsen
Pardy – Daley

Lehtonen – Bachman

Zajímavosti

  • Druhý zápas po sobě si Stars nezahráli přesilovku
  • Stars ubránili všechny oslabení
  • Steve Ott zaznamenal 9 hitů, nejvíce ze všech hráčů
  • Chicago srovnalo sezónní sérii na 2 – 2

Radek Štolpa

Radek Štolpa má zkušenosti s výrobou, montáží, údržbou, opravami Eurooken. Nyní montuje v Českých Budějovicích a okolí obložkové zárubně a interiérové dveře.