Hlavní zprávyPreview

Preview: Stars vs. Flyers

Stars se vrací zpět domů do Dallasu, kde budou v sobotu hostit tým Philadelphia Flyers. Utkání začíná zítra výjimečně již v 20:00 SEČ.

Flyers@StarsFlyers jsou aktuálně na cestách a nyní je čeká 4. zápas z 6 celkem, které v řadě odehrají venku. Do Dallasu zavítají nabuzení vítězstvím proti Detroitu 6:3. Na led se po dvouzápasové absenci, zapříčiněné problémy se zády, možná vrátí útočník Vincent Lecavalier. Obránci Marc-Andre Bourdon a Chris Pronger se stále zotavují z otřesu mozku a v zápase nenastoupí.

Stars v zápase s Torontem, který prohráli 2:3 v prodloužení, ztratili dalšího obránce, Trevora Daleyho. Ten se zranil po souboji s van Riemsdykem a oficiální vyjádření klubu hovoří o problému ve spodní části těla. Na bližší informace o Daleyem si budeme muset ještě počkat. Dobrou zprávou pro tým však je, že v zápase s Maple Leafs již hrál Tyler Seguin (0+0). Nad zraněným útočníkem Ryanem Garbuttem (noha) stále visí otazník, ve čtvrtek však vynechal trénink. V obraně by se proti Flyers měli objevit Connauton, Oleksiak a také Jordie Benn, který byl proti Torontu ze sestavy vyškrtnut.

Bilance zápasů:
Flyers – 13-13-2
Stars – 13-9-5

Formace ze čtvrtečního utkání proti Maple Leafs (link):
Benn – Seguin – Peverley
Whitney – Eakin – Chiasson
Roussel – Fiddler – Jeffrey
Cole – Horcoff – Ničuškin

Goligoski – Daley
Dillon – Oleksiak
Connauton – Gončar

Lehtonen, Ellis