AktualityHlavní zprávy

Richard Bachman a Colton Sceviour podepsali roční smlouvy

Brankář Richard Bachman a útočník Colton Sceviour podepsali nové smlouvy. Obě dvě jsou dvoucestné a v délce trvání jednoho roku. Oznámilo to včera vedení klubu Dallas Stars.

Richard Bachman
Richard Bachman zasahuje v bráně Dallas Stars

Richard Bachman nastoupil v uplynulé sezóně v dresu Dallas Stars k osmnácti zápasům s bilancí 8-5-1, průměrem obdržených branek 2,77 a úspěšností zákroků 91,0%. Debutoval 10. prosince na ledě Los Angeles a první čisté konto si připsal o dva dny později ve slavné hale Madison Square Garden proti New York Rangers.

Dnes už 24letý gólman se stal prvním gólmanským nováčkem v dresu Stars, kterému se podařilo v prvních třech zápasech v lize vychytat vítězství. Bachman vstupoval do sezóny jako třetí gólman. V průběhu sezóny dostal příležitost a svými výkony vytlačil z pozice druhého gólmana Andrew Raycrofta.

Bachman byl draftován Dallasem ve vstupním draftu roku 2006, v jeho čtvrtém kole, jako 120. hráč v celkovém pořadí. V následující sezóně si vydělá 625 tisíc dolarů.

Colton Sceviour podepsal na rok

Také Colton Sceviour podepsal dvoucestnou roční smlouvu. Tento 23letý útočník odehrál poslední tři sezóny na farmě Dallasu – Texas Stars. Tam si ve 232 zápasech připsal 125 bodů za 46 gólů a 79 asistencí. V play off nastoupil ke 30 zápasům s bilancí 2+7.

Souvislosti

 

Radek Štolpa

Radek Štolpa má zkušenosti s výrobou, montáží, údržbou, opravami Eurooken. Nyní montuje v Českých Budějovicích a okolí obložkové zárubně a interiérové dveře.