Hlavní zprávyZápasové reportáže

Prohra 2:5 ve Winnipegu

Stars nezvládli back-to-back zápas ve Winnipegu a prohráli s Jets 2:5. Oba góly Stars vstřelil Loui Eriksson a to až za rozhodnutého stavu 0:5.

Už od začátku bylo jasné, že domácí budou mít před nabitým hledištěm dostatek energie. Oproti Dallasu byli totiž odpočinutější. Stars hráli den před zápasem utkání v Minnesotě a ještě je čekalo cestování.

Do branky Dallasu se proto postavil Richard Bachman a už v 8. minutě inkasoval. V levém kruhu zůstal nekrytý Antropov a Miettinenovu přihrávku poslal přesně do vinglu. Hráči v poli nebránili dobře a Bachmanovi jeho vystoupení hodně zkomplikovali.

Ve druhé třetině přidali Jets další čtyři góly. Až poté se prosadil Loui Eriksson po Ribeirově příhře. Ten si vysloužil bučení publika za ledovou tříšť v Pavelcově výstroji. V bouřlivé atmosféře si i jiskřilo, zaujal třeba Adam Burish vyhozením soupeřovy rukavice do hlediště.

Statistika

Winnipeg – Dallas 5:2 (1:0, 4:1, 0:1)

Sestava

Eriksson-Ribeiro-Ryder
Morrow-Benn-Ott
Nystrom-Fiddler-Burish
Garbutt-Wandell-Vincour

Fistric-Robidas
Goligoski-Larsen
Pardy-Daley

Bachman

Citáty

Porazili jsme se sami, nehráli jsme dobře. Ztráceli jsme příliš mnoho puků, nechali jsme je lehce procházet do našeho pásma. Jets chytli začátek, dali první gól a hráli dobře. My jsme nehráli tak jednoduše jako v posledních jedenácti zápasech. Musíme se vrátit k základům, zjednodušit hru. obránce Stars Stephane Robidas

 

Video