Aktuality

Krys Barch podepsal

Krys Barch

1. května podepsali Stars novou smlouvu s tvrdým kanadským křídelním útočníkem Krysem Barchem. Jedná se jednocestnou smlouvu na jeden rok. Vypadá to, že by Krys Barch mohl zůstat po celou příští sezónu v prvním týmu Stars. Ať už však bude hrát v Dallasu nebo na farmě v Iowě, vydělá si ligové minimum, tedy 475.000 dolarů.

Krys Barch odehrál letos za Dallas Stars celkem 26 zápasů, ve kterých vstřelil 3 branky a u tří dalších asistoval. Připsal si také dva kladné body v hodnocení +/-. Absolvoval třináct pěstních soubojů, které mimo jiné přispěly k tomu, že si Krys Barch ve své nováčkovské sezóně připsal slušných 107 trestných minut.

„Krys je neústupný hráč, který hraje na hraně a který pro náš klub v loňské sezóně odvedl dobrou práci. Očekáváme, že se bude i nadále zlepšovat a bude pro naši organizaci v následující sezóně přínosem.“
GM Stars Doug Armstrong

26-letý Krys Barch byl draftován v roce 1998 týmem Washington Capitals ve čtvrtém kole draftu z celkově 106. místa. Stars s ním podepsali 18. července roku 2006 smlouvu jako s neomezeným volným hráčem.

Nová smlouva pro Kryse Barche mimo jiné znamená, že Stars mají nyní pod smlouvou celkem 15 hráčů s jednocestnou smlouvou. Náklady na mzdy, které se započítávají do platového stropu (tedy včetně nákladů na vykoupení Billa Guerina ze smlouvy) se tak momentálně pohybují kolem 38 milionů dolarů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *