46

(47 replies, posted in Dallas Stars)

1:5 ještě hezký výsledek, s takovou by jsme se ani v extralize neudrželi, není nic horšího než labilní tým, a my jsme v NHl nejlabilnější

no s PO bych ještě brzdil, 1 bod náskok není nic, v podstatě jsme na tom stejně jako poslední roky, příjde posledních 10 zápasů a kluci se pravděpodobně poserou, ale snad se mílím.

Nepřišlo mi, že by nás mleli, celý zápas byl vyrovnaný. Thomas nemusel řešit nějak složitější zákroky, obrana hrála dobře.

49

(31 replies, posted in Dallas Stars)

školy na doktora nemám :-) , ale není nepravidelný tep celkem běžná vada?

50

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

No kosatky byly hlavně totálně mimo, co se to s něma děje?  Ten zápas by jsme vyhráli, i kdyby chytal Luongo. V první třetině jsme je přejeli a pak už se jen zápas vyloženě dohrával. Benn a Segedín nezastavitelní. Cole zase parádní a Goligoski vzadu i ve předu za 1

51

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Jasně, ale s takovou se nikdy nikam nedostanem , když budeme pouštět naše nej hráče zadarmo do konkurenčních týmu jenom za zásluhy, pořád jsme na 8. fleku a tímhle krokem nám dali najevo , že to letos bálí.

52

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Eakina nee, z něho bude v budoucnu top 2. centr

53

(726 replies, posted in NHL)

Píči nemaj rádi čuráky protože ti je mrdaj. Čuráci ale mrdaj i prdele. Prdele ti chtěj všechno jenom posrat. Píči si myslej, že si poraděj s prdelema po svým, ale jedinej kdo může mrdat prdele je čurák co má koule. Problém s čurákama je, že někdy mrdaj až moc nebo když se to právě nehodí  a potom jim to musej píči říct ale někdy jsou píči plný sraček, takže se sami stávaj prdelema, protože píči jsou od prdelí strašně blízko. Já se moc v tomle šíleném světě nevyznám ale jedno vím. Když nás teď nenecháte vymrdat s tímhle sráčem, všichni budeme mít svoje čuráky a píči úplně celý od hoven.


No a to je asi  tak všechno, co bych k tomu řekl.

54

(97 replies, posted in NHL)

Dostal takový záchvat smíchu, až ho z toho rozbolela hlava.

Bylo by fajn to udržet, ale všichni víme jak to dopadne, je to klasické každoroční dejavuuuu

56

(726 replies, posted in NHL)

Je mi jedno kdo to vyhraje, ale hlavně ať to není nejtupější národ na světě Rusko....

Doufám ve výhru 3:2 PP ( rusák 43, francouz 21, kanaďan 14)

58

(268 replies, posted in Dallas Stars)

No mě zas přestal vadit Jordie :-)

Jsou slabí, tak proto je přesunuli na východ ;-)

60

(906 replies, posted in Dallas Stars)

to je zvláštní , že se nešetří hráči co jedou na OH i v jiných klubech :-)...tím to pánové nebude. Teď se hraje o PO a synci to nemají v hlavě srovnané, tlak je jiný než na začátku soutěže.