166

Re: Tyler Seguin

No a co, pesimista nemá nárok na názor??? Už zase tlaky na ideologickou jednotu??

167

Re: Tyler Seguin

To ne. Každý, ať si myslí, co chce. SPíš je to poňouknutí k tomu, aby ten dotyčný o tom začal přemýšlet. Já si tím prošel taky. wink Pesismus je hnus.

168

Re: Tyler Seguin

ne nezbytně, ne v přiměřené míře. A nezapomeň, že bez pesimismu by nebyl optimismus big_smile
Kurva nebuď až takovej Mirek Dušín! big_smile

169

Re: Tyler Seguin

Máš nepochybně pravdu. Bez krásy není ošklivost. Některé věci se ale dají změnit.

170

Re: Tyler Seguin

Proč Cole? Zrovna když začal být pravidelně užitečnej? Ještě má rok smlouvu. Samo že za dobrou protihodnotu kohokoli, ale Cole mi přestal poslední dobou tolik iritovat.

171

Re: Tyler Seguin

No, protože by se mohl někomu na PO hodit. Těžko někdo bude mít zájem o Jordieho.

172

Re: Tyler Seguin

No mě zas přestal vadit Jordie :-)

173 (edited by pupajdi 3.2.2014 00:22:12)

Re: Tyler Seguin

Klucí --- vy jste se mi tu skoro pohádali smile , to tu vidím prvně.....ještě Vás nemám evidentně uplně očekované smile
Jinak k tématu "Segedín" - ta skomolenina se mi moc líbí , kor když jsem z kuchařského řemesla smile  , jsem rád,že se mu nad míru  daří a stejně tak i plně chápu Tommyho pohled , že za Luiho ho to prostě nebere.
Měl jsem ještě horší vnitřní pocity,když tehdá vyměnili Langenbrunnera do NJ ,dostávalo mě až do takové situace,že jsem chtěl s celým fanděním Stars po těch letech seknout (tak jsem ho měl a mám rád) , on dokonce ani od nás nechtěl a byl z té výměny dost rozhozenej jsem tehdá četl někde - protiváha v tu dobu byl tuším Arnott a McKay a s Langenbrunnerem šel i Nieuwendyk a Grant Marshall ---- opravte mě jestli se pletu,ale myslím,že to tak bylo ......takže potom zpětně z pohledu výměna uplně špatná z naší strany a Arnott byl v mých očích celou dobu svého učinkování v našem týmu ten "nikdo" ,kterej kdyby dal 50 golu za sezonu,tak to se mnou ani nehne.
Takže tak nějak smile

Re: Tyler Seguin

pupajdi: Tyhle "hádky" tu jsou celkem běžný, na to si zvykeneš smile A ano, každej máme oblíbence, mým byl Belfour smile A celkově bych řek, že Seguin splňuje očekávání. Snad se časem z lajny Benn Seguin Ničuš stane takovej válec, jako bejval Lehta Modano Hull

175

Re: Tyler Seguin

tak MM byl jen jeden, to byl prostě Bůh a navíc náš. Možná, že se někde už narodil borec, co se mu po všech stránkách vyrovná, ale Segáč to rozhodně není wink

176

Re: Tyler Seguin

Já nikdy neželím odchodu hráčů, pokud výměna není vyloženě průser.

A ta výměna s NJ byla JL + JN za 1. kolo draftu, RM a JA.

177

Re: Tyler Seguin

178

Re: Tyler Seguin

Tak záleží to na tom, kam Nill míří. Jestli bude na trhu chtít utrácet. Pokud ne, Cole tu zůstane a jen odejde Whitney a Fiddler. Pokud bude potřebovat peníze a strop, potom ho vymění, byť to může klidně udělat až za rok. Roli bude hrát nabídka a poptávka. Pokud bude bek k mání a bude požadavek na Colea a něco, tak Cole půjde.

Horcoffa bych si nechal, ten zastoupí Fiddlera.

179

Re: Tyler Seguin

180 (edited by Mikesz 4.2.2014 09:17:34)

Re: Tyler Seguin

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero