Re: Spekulace

To je fakt. DOufám, že tomu tak není. Ale dneska mě to tak napadlo.

587 (edited by Mikesz 20.1.2014 09:52:10)

Re: Spekulace

jako musím přiznat, že mě by to asi nenapadlo. Přitom by to mnohé vysvětlovalo. smile Jestli tedy vůbec, tak nejvíc to asi hrozí u Seguina, který vlastně jako jediný z nich nebyl vybrán.
Benn je kapitán, ten to má doufám v hlavě nastavené správně. A Lehtonen jestli má ty výpadky pravidelně, tak se bohužel není čemu divit...

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Spekulace

No, já sám jsem byl překvapený, že mě to vůbec napadlo, neb bych to normálně považoval za děsnou pitomost. Ale přece jenom to časové sedí a ty výkony stojí za hovno, hlavně u Seguina, Ničuškina, Kari také není TOP, jak jsme zvyklý, a u něj to nemusí mít nic do činění s OH, neb od ledna obvykle jde dolů. Jako celý tým.

Re: Spekulace

Před čtyřma rokama Morrow přece prohlásil, že se šetří, aby se mu do OH nic nestalo. Třeba to teď maj taky tak.

590 (edited by Mikesz 21.1.2014 16:19:27)

Re: Spekulace

hm, tak to je zajímavé. Každopádně on to aspoň netajil. Jestli to Benn a spol. tutlají, tak je situace ještě horší. (Ovšem co Seguin?)

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Spekulace

Tak Benn tam měl také tutovou šanci a opět v ní vyhořel. Nezranit se je věc jedna a nedávat tutové šance druhá.

A Seguin? To nějak tak nechápu. Nicméně si pořád myslím, že pokud budou 2 solidní beci, bude to znát všude. Ona ta PP, kdyby byla alespoň průměrná, tak hrajeme o PO.

Re: Spekulace

Vím, že některým, kromě Tommyho, neudělám radost, ale možná by nebylo marné vyměnit Kariho. Byť si myslím, že to moc nehrozí. Ale hovoří se o tom, že STL shání gólmana. Nabízí Paajarviho a první kolo draftu. To je slušná cena. Pak už jen získat Millera, který by nám pomohl na pár let, než by byl Campbell ready. Ale spíš je to hodně velká science fiction a odraz posledních týdnů neúspěchu. smile

593

Re: Spekulace

Neviem, ale STL má 3 kvalitných brankárov.
A z Campbella či niečo bude?

Re: Spekulace

No, oni prý nejsou spokojení s nikým.

A Campbell je letos skoro pořád marod. Mohl udělat krok kupředu, ale letos to vázne. Nicméně, když chytá, chytá dobře.

595

Re: Spekulace

to je zvláštní , že se nešetří hráči co jedou na OH i v jiných klubech :-)...tím to pánové nebude. Teď se hraje o PO a synci to nemají v hlavě srovnané, tlak je jiný než na začátku soutěže.

Re: Spekulace

Také možnost.

Re: Spekulace

steiner: Zní to zajímavě, ale co když se nepovede získat Millera? To se pak budou střídat Ellis s Nihlstorpem?

598 (edited by kisin 22.1.2014 02:11:49)

Re: Spekulace

Kari za Paajarviho a 1st rounder? To snad ne. Paajarvi suckuje už ve druhém teamu, ještě bych ho neodepisoval, ale rozhodně už nemá takovou hodnotu jako před 2-3 lety. Kari je top10 golman ligy, podepsaný, na brankáře stále relativně mladý a vážnější zranění už se mu taky roky vyhýbají. A nejste v pozici, kdybyste ho chtěli nebo snad museli měnit. Za takového brankáře by si STL muselo zaplatit a to pořádně. Něco ve stylu Schwartz+Jaskin/Schmaltz+1st rounder.

Myslím si, že STL získá Millera, chybí jim jen pořádný golman a budou jedním ze 4-5 hlavních kandidátů na SC. Allena by už měli povýšit nebo tam dopadne jak Bishop. Halák je labilní a Elliott chytal dobře snad jen v STL, průměrný golman.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Spekulace

Vancouver chce Whitneyho.

600

Re: Spekulace

Snáď sa nám podarí podobný trade ako pred rokom s Royom. Naviše bude miesto pre Scevioura.

The harder the battle, the sweeter the victory.