946

Re: Novinky

Thomas bude mít 30. A doufám, že si pořídí zelené betony...ale na tu chvilku asi ne.

947 (edited by steiner 6.3.2014 20:51:13)

Re: Novinky

948 (edited by steiner 6.3.2014 21:02:02)

Re: Novinky

Na ds.com jsou nová videa s TT. Vypadal dobře naložený.

Zásadní roli hrálo i to, že po OH je rozpis náročný a dvojka bude chytat hodně.

Jinak JN řekl, že zásadní bylo to, že Florida získala Luonga, tím pádem byl TT volný. JInak by ho nepustili.

Re: Novinky

Když jsem včera viděl ten trade, tak mi vytanula na mysli doba tandemu Belfour/Turco. Je teď otázka, jak se s tím Lehtonen popere. Snad dobře. Z rozhovorů i co říkali spoluhráči, tak Lehtonen vypadá jako rozumnej a inteligentní hráč.

950

Re: Novinky

Předpokládám, že jsi pochopil, že jde o číslo na dresu.

951 (edited by steiner 7.3.2014 10:49:07)

Re: Novinky

Dneska to byl sakra mazec. Rozdíl v gólmanech. Zatímco Kari je jednička a odpočatá, oni měli dvě dvojky, které nic moc nechytily.

BTW, Goligoskimu odpočinek prospěl. Ke konci roku to byl náš bezkonkurenčně nejlepší bek, jenomže jsme ho začali hrát až moc (i díky zraněním), a v lednu se to hodně projevilo. Nyní hraje svoji TOP hru, dozadu spolehlivý, blokuje střely, a boduje. Poslední tři zápasy má branku, na beka dobrá série.

Jinak Whitney nádherná přihrávka na Goligoskiho. Tak má na PP být.

Dneska nevyšlo snad jen buly a ta hloupá inkasovaná branka.

952

Re: Novinky

No kosatky byly hlavně totálně mimo, co se to s něma děje?  Ten zápas by jsme vyhráli, i kdyby chytal Luongo. V první třetině jsme je přejeli a pak už se jen zápas vyloženě dohrával. Benn a Segedín nezastavitelní. Cole zase parádní a Goligoski vzadu i ve předu za 1

953

Re: Novinky

náhodou, Läck má super statistiky....spíš neměl den.

954

Re: Novinky

Cole sice hraje, má šťávu, ale v podstatě vůbec neboduje a to jak zabil ten brejk, to byla hrůza. S Eakinem se po té pauze zatím hledají. U Colea ale nechápu, jak je možné, že nemá žádný nový bod.

Souhlasím i s tím, že Luongo by jim asi nepomohl. Nicméně gólmani měli některé branky mít.

Vancouver hrál finále SC a od té doby jdou pomalu, ale jistě dolů. Nyní se ukazuje, že nedělali žádné kroky kupředu, navíc mladé skoro nemají, a vyhození AV byl poslední hřebíček do rakve. Torts nemá v ZK co nabídnout. A ani jeho Canucks nemají co nabídnout. Kdyby vyměnili Luonga před pár lety, jak se všeobecně čekalo, mohli být v klidu, neb by měli alespoň jasnou jedničku Schneidera.

955

Re: Novinky

Re: Novinky

Ano, vím že Thomas je starší, právě jeho jsem měl na pozici Belfoura, jakožto staršího a zkušenějšího brankáře se SC. Lehtonen je mladší, kvalitní, ale nemá zkušenosti s PO.

957

Re: Novinky

958

Re: Novinky

Seguin už má 3 hattricky za necelou jednu sezónu u nás. Neskutečné.

Re: Novinky

Jen škoda, že teď bude pro změnu pár dní nulovej hmm Možná by bylo lepší, kdyby spíš bodoval pravidelně než jednou za 3-4 zápasy. Jen co koukám, tak zatím máme po pauze střídavou formu, takže s Wild asi zřejmě s takovou prohra sad

Kari je nejlepšííí!!!

960

Re: Novinky

Seguin boduje celkem pravidelně. Sice teď pár zápasů střídal body a nic, ale před tím měl 7 zápasů s body. Z posledních 10 zápasů jen 3x bez bodu. Občas sice výkyvy má, ale jsou čím dál menší. Navíc každý zápas, i ten který neboduje, vytvoří plno šancí pro ostatní. Hraje tu první rok. Má 22 roků. 3 hatricky. Zásadní vliv na Benna. Nic lepšího se snad ani čekat nedalo. Takové bodové žně nečekal skoro nikdo, jen ti největší optimisté.

Takže nepsal bych pár sní, když v posledních týdnech má max. 1 či 2 zápasy bez bodu. Větší pravděpodobnost je, že bude bodovat.