556

(270 replies, posted in NHL)

Jo, ale jen podobný, James Neal je lepší. Co Fraser? Psal jsi, že ten ho snad zastoupí. To až za nějaké dva roky plus mínus?

557

(270 replies, posted in NHL)

Odpad? Takže žádné ne moc dobré hráče? Židlickej ale taky žádná sláva...

Také Mark Parrish.

559

(270 replies, posted in NHL)

Dobré na tom i je, že samostná spekulace také není zrovna dvakrát spolehlivá. Tak to tu máme dvě plus wink. Komické smile.

Tipuji 4:2 pro Jestřáby (Petersen, Larsen).

Eriksson-Ribeiro-Ryder
Ott-Wandell-Vincour
Nystrom-Fiddler-Dvorak
Petersen-Garbutt-Burish

Goligoski-Robidas
Fistric-Daley
Souray-Larsen

Bachman

562

(208 replies, posted in Ostatní)

Co pořídíš za výhru? Vyměníš Windows XP za novější? big_smile

Tipuji 4:3 pro Dallas (Eriksson, Ribeiro, Robidas, Pardy).

Hvězdy podlehly Predátorům na domácím kluzišti 2:3. Dallaský Michael Ryder sice vstřelil první branku duelu, ale ještě v první části hry dokázali hostující hráči obrátit skóre ve svůj prospěch. Nejprve srovnal Gabriel Bourque a posléze Shea Weber využil přesilovou hru dvě desetiny před koncem první třetiny a poslal Nashville do vedení 2:1. Ve druhé periodě získal Nashville dvougólové vedení zásluhou přesné trefy Colina Wilsona. Stars ve třetí třetině ještě stihli snížit na 2:3, když skóroval Alex Goligoski. Po této obrance ještě zbývaly do závěrečného klaksonu 4 minuty a 49 sekund, ale Predátoři si nejtěsnější vedení 3:2 udrželi až do konce.

565

(11 replies, posted in NHL)

Co znamená zkratka LTIR?

566

(639 replies, posted in NHL)

Wow! Parádní kontrakt, fakt by mohl žádat o dost více. Přeju mu, ať se mu daří i nadále, jeden z mých nejoblíbenějších hráčů téhož času v Dallasu, hlavně že ho "GM" vyměnil... ironický smajlík. Ale to už jsme řešili.

Ale jak říkám, oblíbencem mým zůstává logicky i nadále.

567

(270 replies, posted in NHL)

Kubina k Letcům? Proč? Proč ho chtěli? Vždyť tady kisin psal, jak hraje děsně, je pomalej, nestíhá, není tvrdej... Takže nakonec až tak špatnej není? On se nakonec bude ještě někomu hodit na play off? On se snad o 150 procent zlepšil za poslední dva měsíce řekněme? To, že šel do Philadelphie, se mi tedy nelíbí a ani to nějak nechápu... Vždyť už mají Grossmana a obránce snad moc špatné také nemají nebo jo? Já akorát moc neznám Bourdona.

568

(8 replies, posted in Stránky Dallas Stars cz)

Hoši, tak se někdo přihlaste né? Psát vás jak vidno baví, tak si to aspoň zkuste, za to nic nedáte. Já taktéž nějak nestíhám.

Ohlédnutí za draftem. Nikdo. Reporty z aktuální sezóny. Mimo Radka taky nikdo. Je mezi váma někdo odvážnej na napsaní aktualitky? wink

569

(270 replies, posted in NHL)

Wow! Tak to je paráda! A kdo je na seznamu posil dále? wink

570

(270 replies, posted in NHL)

To určitě, to už by asi bylo lepší napsat, kdo by potencionálně zájem neměl, ale de facto má kapacita pravdu. Psali o tom dokonce i na teletextu České televize a i jinde, a jmenovali Javorové listy a Jezdce, takže to není vina kapacity.