Topic: 23. 2. 2012 Dallas Stars @ Chicago Blackhawks
Tipuji 4:2 pro Jestřáby (Petersen, Larsen).
Eriksson-Ribeiro-Ryder
Ott-Wandell-Vincour
Nystrom-Fiddler-Dvorak
Petersen-Garbutt-Burish
Goligoski-Robidas
Fistric-Daley
Souray-Larsen
Bachman
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → 23. 2. 2012 Dallas Stars @ Chicago Blackhawks
Tipuji 4:2 pro Jestřáby (Petersen, Larsen).
Eriksson-Ribeiro-Ryder
Ott-Wandell-Vincour
Nystrom-Fiddler-Dvorak
Petersen-Garbutt-Burish
Goligoski-Robidas
Fistric-Daley
Souray-Larsen
Bachman
5:3 pro Čikégo (Ribs, Vincour a Goli)
Tak zatim pěkná 3 třetina.Hlavně to nepokazit a udržet.
Jsme osmí, to snad ani není pravda.
My vyhráli, ačkoli jsme prohrávali po 2. třetině?
Uvidíme, co bude v back to back s Minny...oni mají půliu kádru marod, tak aby to nedopadlo jako loni.
SUPEEER, jen tak dále!!!!
Super!!! jinak Minny taky dneska hráli, tak by jsme konečně mohli back-to-back zvládnout, by byl hoodně důležitej win, navíc když bude Kari odpočinutej
Minny je v back to back dobrá, my ne.
A Kari...ačkoli není problémem, tak se přiznám, že bych hrál Bachmana, jemu prostě věřím. Ale vím, že takto se to nedělá, jednička hraje, co to jde. Bachman chytal všechny zápasy, kromě těch, kdy hrál 8 v řadě, parádně.
Jj mě se taky líbí a mám v něm od Kariho zranění větší jistotu, ale prostě jednička je jednička, Kari to dnesak vychytá!!
Nečakané, ale veľmi potešilo :-)
Taky sem to nečekal, kluci Komeťáci mě to říkali v práci sem jim nevěřil
Vážení, pokud je někdo neskutečně dobrej, tak je to Garbutt. Ten kluk si zaslouží šanci. Kam se hraje Petersen, Vincour či další. Na mě udělal neskutečnej dojem.
Zajímavost. Vyhráli jsme 41:15 na hity!
Ještě jsem ho neviděl pořádně v akci, jaký je to tip hráče? Dneska na něj kouknu...
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → 23. 2. 2012 Dallas Stars @ Chicago Blackhawks