Re: Radek Faksa
Chlapci nechcem stratiť vieru a ilúzie ale mne sa zdá na to čo predviedol proti USA a Kanade na voľbu v prvom kole dosť slabý.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Radek Faksa
Chlapci nechcem stratiť vieru a ilúzie ale mne sa zdá na to čo predviedol proti USA a Kanade na voľbu v prvom kole dosť slabý.
Je to bída, ale určitě ho podepíšete, furt má cca 3 roky. Občas se stane, že u 1st rounderů nastane zlom až kolem 20.roku. Ofenzivní talent tam ovšem vidět není, je tady šance, že se vypracuje do 3./4.centra, postavou i stylem hry by tam zapadl.
Mám dojem, že se o něj právě hovořilo jako o budoucím centrovi třetí formace.
Kisin má jednoznačně pravdu, vývoj Faksy nejde tak jak se očekávalo. Jinak včera s Kanadou hrál třetí lajnu se Zachem a Volkem a přišel o nějaký zuby. Zápas jsem ale neviděl. Viděl jsou kousek prvního zápasu s USA a to bylo hrozný vystoupení.
Tak v úvodu prvního zápasu, který jsem viděl taky, nebyl nikdo dobrý.
Tohle nic neznamená, pokud někdo ale bude koukat na OHL a tam po pár zápasech řekne, že je to bída, bude to o něčem jiném. Takto mě to nezajímá. Led jako letiště, na tom se v USa nehraje...
On už ovšem hraje své třetí WJC a předtím hrál celý život v ČR, takže to je blbost. Fyzicky by měl dominovat. Dle této teorie by Kanada neměla v Evropě na medaile šanci.
Tak Kanada má talentů plnou prdel ve srovnání s Českem. Ale fyzicky by měl vynikat, to nepochybně.
Mě bylo jasný, že z něj nic nebude už když sem zjistil národnost Není to první závadnej produkt z ČR v prvním kole draftu
Myslíš Vágnera?
Ne, ne Mikeszi Steiner měl pravdu Jinak dočetl jsem se že si ho o 2 roky později vybrala v draftu Carolina, jak tomu mám rozumět? My jsme se ho nějak vzdali nebo co?
Nepodepsali jste ho, cili vam vyprsela prava. Jakykoliv jiny team ho pak mohl draftovat jako 'overagera', neni to nic zas tak neobvykleho, z hlavy me napada treba Andersen z Anaheimu, dalsi pripad.
Viděl jsem všechny zápasy narodniho teamu a musím říct, že fyzicky opravdu vynika nad ostatnimy, ani v zápase s kanadou nebyl pozadu, ba dokonce po jeho praci v brankovisti padnul jeden gol. Nikdy asi nebude dělat 80 bodů za sezonu, ale jako 3 center by sve uplatneni mohl najít, navíc na MSJ hraje všechny oslabení. Toť můj názor, ještě bych ho uplně nezatracoval
tak já bych ho celkem zatratil
Já se do toho nepletu, neb to MSJ moc nesleduji, ale viděl jsem 1 utkání a tam hrál oslabení a hodně dobře. Ale nic jiného mě nezaujalo. Ale nečekejme od něj, že to bude TOP hráč do TOP linky jako třeba Ničuškin.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Radek Faksa