Re: Tyler Seguin
A k tomu twitteru jsem taky čet, že prej napsal Texas, there´s steers and queers and I´m not a cow Jinak tu větu o hřebcích a buznách použil už sgt. Hartman ve Full Metal Jacket
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Tyler Seguin
A k tomu twitteru jsem taky čet, že prej napsal Texas, there´s steers and queers and I´m not a cow Jinak tu větu o hřebcích a buznách použil už sgt. Hartman ve Full Metal Jacket
Stanley...vida.
Tak napsal to nějakej jeho kámoš, když někde TS nechal ležet mobil...
A ty fotky tam nedal on, ne?
To se už asi nedovíme. Každopádně jsem rád, že můj jediný sociálně síťový profil je na lide.cz a ten jsem už asi sto let neaktualizoval
Uniká mi něco, nebo jsme Bruins v té výměně kvalitně podělali?
To se uvidí časem... Ale oni potřebovali se někoho zbavit a Peverley byl jeden z prvních na řadě. Pro nás to ale byla důležitá volba, ne někdo přihozený navíc, my jsme ho chtěli. JN ho chtěl kdysi do DRW.
Konecne zlobivej kluk :-D asi koupim dres :-D
Namyšlenej kretén, kterej neví, co je správné a jak se má chovat. Snad z toho vyroste. Věk tu hraje nepochybně svoji roli. A v tomto věku je to OK. Důležité je, aby nechlastal před zápasy.
Pro mě budou důležité výkony na ledě.
BTW, máme zkušenosti v Dallasu...Eddie.
Tyhlety lidi fakt nemusím To máš stejný jako když Kane kvůli 20 centům zmlátil taxikáře, odpad...
Tak Belfoura pamatuju hlavně jako strašnýho cholerika, co několikrát rozsekal šatnu
Pořád pařil, pak zmlátil ženu, a podobně. S ním toho bylo víc. Řídil ožralej, pobil se v baru.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Tyler Seguin