106 (edited by steiner 4.4.2013 20:06:36)

Re: Problémy Stars

Tak právě ten mladej, naši scouti čekají, že příští rok bude skvělej. Pleva těžko. A pořád se jakoby zapomíná na ten draft! Jo a ten mladej, co hrál dneska, co dal tu branku, tak je to sice hráč do čtvrté řady, ale celkem dobře bruslí, hraje tělem a klidně se i pobije. A když se jukneme na naše hráče 3. a 4. linky, tak moc kil a cm nemají, tohle je jednoznačně snaha něco s tím udělat. Já už nechci vidět třasprdelky ve 3. a 4. lince, a pár let jsme to tak měli. Wandell, Petersen, apod.

Heika dneska psal zajímavou věc. Že Jágr Benna zpomaloval, a tím pádem hrál Jamie něco jiného, než předešlé roky. Možná proto mu to nešlo. Takovej Ribs II. byl ten Jágr.

Jinak Radku, naprostý souhlas s těmi veterány.

Jo a ukázalo se, že výměna Rydera byla blbost. Před TDL by jeho cena byla mnohem výš. Byť je Cole fajn a půjde příští rok nahoru.

Re: Problémy Stars

Souhlasim,že těch kil a cm je tam málo.A nějakého"ochránce"je taky třeba.Jen kolik jich má Jágr u medvědů a dokážou být i produktivní.

108

Re: Problémy Stars

Tak oni mají jiný styl, než třeba Pens. Něco jako Anaheim, spíš.

109

Re: Problémy Stars

Jaaj stale co rekne Heika, co napisal Razor. Oni zobrali vsetku mudrost sveta?? Aj ked samozrejme su odbornici na svojom mieste. Ale proste su a budu tu fanusikovia typu mna, ktorym vadi do akych sraciek sa za posledne roky Stars dostali.  Ale nevadi proste zmeny sa sa stali a asi by sa neskor aj tak museli stat lebo tento tim na viac ako predvadzal nemal. A nema vyznam to stale rozpitvavat aj tak sa uz veci stali a vratit sa spat sa neda a NHL biznis je tvrdy. Nezostava nam nic ine len nadalej fandit STARS a tesit sa na krajsie zajtrajsky, ktore snad pridu aj ked cesta nahore bude tazka a trnita. Tak teda GO STARS GO

110

Re: Problémy Stars

Tak to, do jakých sraček jsme spadli, to vadí všem. A Heika a Razor mají info z první ruky, takže jejich názor je přece jen asi o něco blíže pravdě, než můj nebo tvůj. Můžeme se s nimi lišit třeba v náhledu na hru toho či onoho hráče, ale to je tak vše.

A pokud tady něco chybí, pak je to informovanost, proto sem to info od kohokoli dávám.

111

Re: Problémy Stars

112 (edited by meky 10.4.2013 20:39:37)

Re: Problémy Stars

Dnes mě při tom reportu ze zápasu proti LA napadla jedna myšlenka nebo možná dvě.

Nevím jestli GG dorostl do té velikosti aby dokázal zvládnout takové hráče jako Jágr je. Asi ještě ne. A nejde jenom o Jágra, jde o zbytek toho mančaftu. Ten si totiž musí uvědomit, že Jágr není spasitel. Že si to každej musí vodmakat za sebe, tak jak to dělají teď.

Další věc je, že teď opravdu hrajeme jinak. Hrajeme zezadu, nehrajeme nátlakově. Naše rozehrávka už nespočívá ve vymýšlení něčeho jako předtím, ale v tom pouze posunout puk do středního pásma mimo dosah soupeře. Pokud Jágr opravdu svoje spoluhráče tak zpomaloval, byla chyba o něj usilovat. Tohle sme měli vědět.

A do třetice. Zajímalo by mě, koho v létě přivedeme, když se u nás zdaleka ne každý prosadí a potřebujeme někoho kdo hraje a bruslí rychle.

Re: Problémy Stars

Jarouš došel, ne nikdy jiný nebyl volný. Pomohl lidi vrátit do AAC, a pomohl mladým hráčům, aby viděli, jak mají makat. To není málo, je to zkušenost k nezaplacení. Ale je fajn, že jsme se nebáli otočit list.

Heika psal, že tím alfa samcem je Benn a když došel Jágr, tak jím byl Jágr a Jamie měl problém.

Mě zase napadalo asi toto...proč neměl Jágr tyhle problémy ve Phildě, s Girouxem to totiž klapalo. A proč měl Jarouš takový vliv na hru Stars? Chápu, že ovlivní linku, ale 4 linky? Je fakt, že my jsme tu dávno psali, že Jágr musí od Benna, neb jsme všichni viděli, že to nefunguje.

A jukněte, Boston už to řeší taky, Jara hraje myslím s Campbellem.

Re: Problémy Stars

Přesně, to jsou všechno blbosti, že Jarda zpomaloval tým, Jára má úplně jiný přednosti a hlavně zkušenosti na to aby nemusel lítat po ledě jak blázen za nahazovanými puky, co Dallas celou dobu předáděl. Je vyjímečně silný na puku, proměnil sám polovinu přesilovkových golů celého týmu a měl mít hlavně úplně jinou úlohu než jakou mu tady někdo podsouváte. Ve Fildě to šlo, v Bostnu to taky myslím jde, dnes třeba zahrál parádně a viděl jsem i jeho druhý zápas, kdy nebodoval, maká, jezdí na co má a stále má co dát i špičkovým týmům, protože v pohodě zvládne šlapat ve druhé a třetí lince, tady bvy se měli probrat jiní, kteří mají tým táhnout!!!

Re: Problémy Stars

Probíraji se i ti,kteří to táhnutí nemaji v popisu práce.Kdyby se udělalo PO,tak by jsme mohli nedostat 4:0 na zápasy,neb už nehrajem takovou bídu.Ovšem od alfa samce čekám taky jiné výkony...

116 (edited by Mikesz 11.4.2013 10:32:42)

Re: Problémy Stars

co morálka? Jágr byl jednoznačně nejvýznamnější člověk v kabině. Nebyl bych možná daleko od pravdy, kdybych řekl, že pro hráče znamenal víc, než trenér, ale to už je spekulace. Teoreticky: kdyby Jágra nenaplňoval boj o poslední postupovou příčku, přeneslo by se to logicky i do nižších vrstev, tj. pokud platí výše: do všech hráčů Stars včetně čtvrté linky.

Jako ono to není moc těžká úloha na vyřešení: když tým opustí dva kvalitní hráči a tento tým pak hraje líp (což nyní nelze potvrdit, počkejme na další zápasy), tak to znamená, že byl upuštěn pomyslný ventilek. Myslel jsem si, že to dusil trenér, ale teď se spíš klaním k názoru, že nám to dusila Jaryna.

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

117 (edited by steiner 11.4.2013 17:37:58)

Re: Problémy Stars

A hlavně hrajeme i víc s pukem, než jsme hráli s ním. Akorát že tehdy to bylo vše na Jágra, nyní jedeme víc jako tým. SOudržný tým, s identitou. I když na té budeme muset ještě zamakat.

Jako, ten zápas s LA byl neskutečný. V podstatě pokaždé nás přehráli o několik tříd. Tentokrát tomu tak ale nebylo. A navíc je ten hokej krásný a rychlý...

A nejde jen o Jágra. Roy měl sice pár dobrých zápasů, ale obecně byly ty jeho druhé asistence hodně přeceňovány. A buly mu odešlo úplně. A nahoru šel i Whitney. A Cole, prostě rychlí hráči, a to už nemůže být náhoda. A i Nystrom hraje najednou jako hráč první formace, i když s Jágrem ty body nepřicházeli, s Fiddlerem to jde.