Topic: Problémy Stars

Tady máte novej topic ať nemusíte furt psát do toho zápasu s Hawks a tady to prosím, když tak dál řeště.

Ale tak taky něco přidám. Kdysž byla výluka tak sem si furt říkal ať už je NHL, že není žádnej pořádnej hokej v TV nebo se prostě nemůžu dívat na Stars. Začla sezóna a těch zápasů co jsem neviděl by šlo napočítat na prstech jedný ruky, ale v poslední době jde zase naopak takto napočítat počet zápasů co jsem viděl. Často i vstanu v tu dobu, ale prostě si řeknu, že na ně už kašlu a stejně se na to nedívám ( Třeba zápas s Hawks na kterej sem se těšil, jak malej, ale nakonec na něj vůbec nekoukal a jsem jen rád).

Píšu tady reportáže, když už teda se k nějakým zápasu dostanu a prostě chybí mi to nadšení a ta radost se na ten náš hokej dívat. Nevím, kdo to tu psal, že jako fanoušci se snad chceme dívat aji na hokej, který nějak vypadá ne? Jako já snesu i ten obrannej styl a čekání na šance, ale když tam pak vidím takový talenty jako je třeba Jo. Benn, kterej předvádí jeden "skvělej" výkon za druhým apod.

Jako je mi jasný, že doba Modana už je dávno v čudu a teď prostě sou ty časy špatný i s tím výběrem hráčů na trhu a zase proti JN fakt nic nemám, jelikož opravdu z toho mála udělal hodně. Málo který Trade v poslední době mě naštval v podstatě to bylo vše OK. Jen u Ribse sem byl ze začátku naštvanej, ale i přesto jak boduje ve WSH mě to neštve, jelikož to co předvádí Cody je úžasný a další mladí jako třeba Roussel nebo Smith mě stále jen a jen překvapují. Samozdřejmě nejvíc mě asi naštval trade Neala, ale tak steiner mě tak nahlodal, že bůhví jak vlastně by mu to u nás šlo.

Dál Whitney to je prostě pan hokejista, ten jeho přehled ve hře to je úžasný. Roy to je tak trochu jako na houpačce s ním čekalo se od něj víc gólů, ale tak já jsem s ním spokojenej. K jágrovi se vyjadřovat nebudu. Spíš mě trápí naši hráči Jamie podle mě prostě na centra nepatří tam se mi vůbec nelíbí a nehodí se to k jeho stylu hry. No největší zklamání sezóny je pro mě Lujíček Eriksson, jako ten mě snad ani v jednom zápase nelíbil. (a klidně mě zabíj Tommy big_smile) Sice teď dal 2 góly, ale tak kdo by tohle nedal? big_smile Já to nechápu, když ho vidím hrát na MS za švédy tak to je úplně někdo jinej takhle sem ho snad v Dallasu ještě nikdy ani hrát neviděl, ale pak se zase vrátí do Dallasu tam hraje tak na 50% ne? Jako opravdu mě zatím letos hodně zklamal.

No a na závěr hráč, kterýho je mi nejvíce líto z celého týmu je Kari Lehtonen, jako ten nás drží nad vodou snad nejvíc(samozdřejmě i on si vybere někdy své momenty). V jiném týmu nebo rovnou v nějakém TOP by určitě útočil na Vezinku a tu si on určitě zaslouží, ale tady na to nikdy nedosáhne a ani zatím bohužel nějakého většího týmového úspěchu. Kari je třeba podle mě to co chybí takovému Chicagu k dokonalosti (jasný oni už si takovýho brankáře dovolit nemůžou vím).

Jako Dallasu už fandím x let a nehodlám jim přestat fandit, ale strašně rád už bych se konečně dostal zase do Play off, ikdyž bůhví co bychom tam předvedli. Štve mě to co prostě teď předvádíme a hlavně, že se na to už fakt nedá prostě ani koukat.

Kari je nejlepšííí!!!

Re: Problémy Stars

To píši pořád, musíme dovalit centra, co umí PO, pak bude mnohem lépe. Benn na křídle ožije. A Bozak by mohl být k dispozici.

Re: Problémy Stars

Jako nemůžeme počítat s tím, že postoupíme do play off a hned ho vyhrajeme... Bude to trvat než tam uděláme nějakou díru. Ale ono je to na tom krásné. Když sme vyhráli Stanley Cup, říkal jsem si, kolik jich asi přidáme, že nikdo není lepší než my. No a od té doby nic a jen tak něco nebude. Přesto Dallasu fandím stále a fandit budu. My nejsme jen tak ledajaká organizace, my jsme Dallas Stars!

Kari podle mě je rád, že je u nás. Dal se u nás zdravotně do kupy a konečně začal naplno předvádět to, na co v NHL má.

Loui musel v přípravě něco udělat špatně. To nejde aby hráč hrál takhle blbě jenom tak.

4 (edited by steiner 21.3.2013 18:00:52)

Re: Problémy Stars

No, on má tyhle okna v každé sezóně. Paradoxně pořád stihne sbírat sem tam asistence tak, že nakonec je bodově king.

U nás je problém v tom, že v podstatě nikdo, kromě Kariho tu formu neměl a nemá. Jarouš dělá zápasy se 3 či 4 body a pak 5 zápasů nic. X zápasů nás táhli Roussel, Eakin, Nystrom, Fiddler a Garbutt. Jakmile nepřispějí, jsme v řiti. A Whitney se bohužel zranil v rozhodující dobu. Jinak se mi zdá nejlepší směrem dopředu ze všech.

Vychází mi z toho, že musí přidat Roy, Cole, Morrow, Loui a Benn. Nikdo jiný to neudělá.

Naši mladá hráči potřebují znát atmosféru PO. Je moc velká škoda, že poslední roky tu šanci nemají. Bennovi moc pomohlo PO na farmě před pár lety. Vzhledem k tomu, že Morrow jde pryč, je škoda, že se od něj něco nenaučili, co se PO týče.

Co je u nás problém, je to, že nemáme alfa samce, respektive víc jich. Benn se ještě tvoří a za ním je propast. V obraně se ukazuje Dillon, ale to jsou jen začátky. Nikdo další dominantní není. I ta Tampa má těchto hráčů víc. 2 úplně stačí, pokud je to špička. ZBytek mohou být průměrní či lehce nadprůměrní hráči. Avs mají centrů plnou prdel, tam se také dá měnit. ROR by se mi líbil. Duchene by se mi líbil, ale toho nedají. Stats je nejvíce pravděpodobný kandidát na výměnu.

5 (edited by steiner 21.3.2013 18:24:09)

Re: Problémy Stars

BTW, Minny si počkala na ty pravé hráče, a tvrdě udeřila. A nyní jsou na vzestupu. A trpělivě čekali. Oni měli kliku, že Parise k nim chtěl, neb od tam pochází.

A ještě k výměně Fistrice. On do Edmontonu taky chtěl, neb je od tam. To dělá hodně. Od nás moc hráčů nepochází, takže máme smůlu. Máme ale dobré renomé, a je důležité dělat kroky kupředu. Rozhodně nesmíme skončit někde na chvostu NHL, to by k nám nikdo nešel.

Důležitá jsou jednání s Royem a Jágrem. Ale na to asi je ještě 2 týdny čas, z pohledu fans, dříve se to asi nedozvíme.

Také se jukněte, jak se povedl přerod CBJ, Toronta či Floridy. Plno smluv za velké peníze a výsledky nikde. My jsme na tom mnohem lépe. Výsledkově i co se finančního zdraví týče.

6 (edited by steiner 21.3.2013 18:14:27)

Re: Problémy Stars

Re: Problémy Stars

Kluci, ještě mě napadlo...JN si vybral GG jako trenéra, o kterém věděl, že bude mít nějaké porodní bolesti, ale chtěl kouče, který se bude učit společně s týmem, mladým týmem. Bude JN trpělivý a GG nevyhodí, anebo po dvou letech vzdá tento experiment?

Re: Problémy Stars

Heika zmiŇuje i změnu lídrů, vokálních lídrů. Burish, Ott a Souray jsou fuč. Nikdo podobný nedošel, ani tu není. Whitney je nejblíže, dáke pak Fiddler a Nystrom. Ale to je jen slabší čaj. A Morrow ví, že půjde...

Re: Problémy Stars

Shepparde, jsem rád, že stále věříš. Poslední dobou jsem měl pocit, že tě to celkem drtí.

10 (edited by meky 21.3.2013 22:42:59)

Re: Problémy Stars

Jinak podle mě je problém hned v několika věcech.

Jágr hrál zezačátku s Royem a pak změna za Benna. S ním jim to neklape, ale GG byl trpělivej. Hodně trpělivej. Doufám že už tu myšlenku opustili. To že hraje nyní s Eakinem je dobře. Eakin vypadá hodně dobře, dělá letos velký pokroky. Jenže je půl sezóny pryč a Jágrova lajna pořád nemá chemii.

Další problém je Whitney. On byl rozdílovým hráčem a to jeho zranění nás přibrzdilo a narušilo složení formací.

No a pak přišel Cole, kterej je úplně jinej než Ryder. Osobně bych ten trejd udělal taky. Hráč kterej nechce u nás být (Ryder) ať táhne do prdele. Jenže Cole nezná systém, je z východu (zase ten problém) a není sniper jako Ryder. Takže další drobný zbrzdění v pokroku kupředu.

Jsou to drobný věci, který se ve výsledku sečtou.

A pak je tady Ott, já tvrdím, že nám chybí a na tom trvám.

Re: Problémy Stars

Nie si sám, komu chýba Ott. Aj ja som to dávnejšie tvrdil ale bol som sfúknutý Steinerom, že je pomalý a zbieral strašne veľa zbytočných PIM. Ale tie zbierame aj tak, takže neviem...

12 (edited by steiner 21.3.2013 23:28:39)

Re: Problémy Stars

Tak Ott taky nic extra neukázal a v mnoha zápasech, kdy ho bylo třeba, tak chrněl. Navíc ty zbytečné TM...rozhodně chybí jeho provokování, které uměl výborně. A buly.

A Cole je střelec, loni 35 branek, to neměl nikdo z našich hráčů. A na západu už hrál, viz Edmonton. Je rychlý a tvrdý, má šanci uspět. V podstatě je o náhradu za Morrowa.

Re: Problémy Stars

Ještě jeden postřeh. Díky změně uspořádání NHL by mohlo dojít k řadě výměn i v rámci jedné stávající divize. Speciálně u nás. Neb Ducks, Sharks, Coyotes, LA neuvidíme tak často.

14 (edited by steiner 22.3.2013 05:17:24)

Re: Problémy Stars

Hoši, aby bylo úplně jasno. Já jsem taky frustrovaný, začíná mi docházet trpělivost s trenéry, a JN dávám léto k tomu, aby něco zásadního udělal.

A pokud ten tým není schopný několik let po sobě udělat PO a vždy, když jde o vše, tak hraje blbě, potom se nedivím, že ten tým postupně obměňuje.

S JN je problém v tom, že nejdřív byl tým plný dělníků, nyní je tam zase moc měkkých hráčů, případně hráčů, kteří hůř brání. No, uvidíme.

Re: Problémy Stars

Také mám dojem, že letos se ukazují jen veteráni. Rome, Jágr, Whitney, ale tahouni ala Benn, Loui či Goligoski ne.