Re: Problémy Stars

Hezky meky smile

Re: Problémy Stars

meky: Drobná poznámka, Roussel je Antoinne, ne Phillipe.

33

Re: Problémy Stars

týjo, furt to pletu všechno philipe roussel sou hadry smile

34

Re: Problémy Stars

Tak co, spanej zapas s LA, bude dalsi vlna virtualnich nepokoju? Jeste jsme neodvolavali kouce....treba big_smile

Re: Problémy Stars

Tak tohle téma je třeba reálně otevřít. Možná je na to brzo, lepší by asi bylo po sezóně, ale to je fuk. GG dostal dva roky, aby se otrkal. Lepší se, jsou vidět změny k lepšímu? Měl by dostat další šanci? Další rok? Já bych ho asi vyhodil, ale jen za předpokladu, že bude někdo dobrý k mání. Ani JN už si nemůže udělat chybu při výběru trenéra. Neb by to byla třetí špatná volba a to by mohl obsrat vyhazovem i on.

36

Re: Problémy Stars

Tak môj názor je jasný. Bohužial prepustiť ho lebo ja nejaký obrat k lepšiemu nevidím tento tým je ako den a noc. A preto, že tretina hráčov je mladých a vlastne sa stále učí podľa môjho subjektívneho názoru ich nemôže trénovať tréner čo sa vlastne učí tiež. Ale koho vybrať ako nového tak to JN nezávidím...

Re: Problémy Stars

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Problémy Stars

No, GG řadu mladých hráčů znal z farmy, kde trénoval. Filozofie JN spočívala v tom, že vybral trenéra, který by stárl spolu s těmi hráči.

Jen podotýkám, že hráči se učí od sebe navzájem, a GG na to rozhodně není sám, má tam řadu asáků a řada zkušených lidí se kolem klubu motá. Proto ostatně odešel Desjardins a došel Fraser, aby i ti trenéři byli zkušenější.

Teď je otázka, jestli 2 roky jsou dostatečné. Anebo ne. JN si bude muset ujasnit, jestli hodí ty dva rok do koše, anebo riskne změnu, ale v tom případě to musí být sakra zkušený trenér. Nemělo by smysl brát nováčka.

39 (edited by meky 1.4.2013 20:19:55)

Re: Problémy Stars

Tak ten Lindy Ruff je volnej, ne? Já to mám vyřešený rychlo.

Re: Problémy Stars

Je pro nás ten pravý? To je ta otázka. Nevyhodí třeba Detroit Babcocka, atd.?

Re: Problémy Stars

Tak hlavně jestli k nám bude někdo chtít neb u nás hrozí přinejmenším pošramocení pověsti tongue

I pád na držku je pohyb dopředu...

42 (edited by Casey 1.4.2013 21:24:36)

Re: Problémy Stars

Re: Problémy Stars

Asistenti pomáhají. Bohužel se neví, jak to mají rozdělené, ale běžná praxe je, že někdo má na starosti special teams, někdo obránce, brankáře, apod. Asáci jsou důležití. A speciálně, pokud hlavní kouč je nováček.

A každý hlavní trenér někdy musí začít. Kdyby Pens nešli do nezkušeného kouče, nepřišel by Bylsma a nevyhráli by SC, apod.

GG měl na naší farmě úspěchy, hrál se pěkný hokej a dotáhl naše až do finále. Za stavu 2:0 to ale nezvládli a prohráli 2:4 na zápasy.

Tady je totiž těžké rozlišit, kde je problém. Jestli v hráčích, nebo trenérovi. Nebo v hráčích i trenérovi. smile

Jednoznačné je, že GG je měkký. A to ostatně říkal i JJ, že to u nás jde i bez křiku...

44 (edited by Casey 2.4.2013 07:53:43)

Re: Problémy Stars

Kamarát ja viem, že asáci to majú rozdelené lebo túto rokmi zažívanú prax som zažil aj ja, len som chcel podotknút to, že aj tak vždy bude bude všetka zodpovednosť len a len na ňom...
Jasné každý hlavný tréner musí začať ale musí na to mať hlavne mať a GG ma zatiaľ bohužiaľ moc nenadchol aj keď na jeho obranu musím podotknúť, že tiež nemá exkluzívny káder. Tá obrana a hlavne kvalitný center chýba, čo ho v porovnaní s Bylsmom znevýhodňuje...
Ale možno je naozaj chyba len v tom, že nie je dostatočne na hráčov tvrdý...

45

Re: Problémy Stars

je toho hodně citlivej organismus...kam sáhnout a kde říznout, to musí vědět především GM. Tedy v případě, že zrovna on není tím kamenem úrazu. Trenér je jen součástkou. Nebudu tu plýtvat frázemi o tom jak může změna klouče dodat potřebný impulz, nevidím do toho tak, abych mohl tvrdit, kde je chyba. Ale jako fanoušek chci vidět kroky, které povedou k nějaké změně...
Něco se prostě musí stát wink

P.S. ve Švédsku mají celkem slušný kouče big_smile