Re: Novinky
No mě se to moc nelíbí,byl by to v celku nelogický tah...
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Novinky
No mě se to moc nelíbí,byl by to v celku nelogický tah...
No ja k nemu zatiaľ nemám nejaké extra výhrady, vo všeobecnosti mi vyhovuje, a celkom to aj vyzerá ,že vie čo robí. Ja si nemyslím ,že to bolo niekedy zle poskladané,... v posledných sezónach bol problém s majiteľom, financie neboli a vysporiadal sa s tým podľa mňa nadmieru dobre,..
Já stojím za JN. Náš nejlepší GM. Udělal víc muziky za málo peněz než Burke u TLM s plnou prdelí peněz.
no presne tak, bola by to hlúposť a pre mňa naozaj nepochopený krok
Sceviour jde dolů, Vincour nahoru.
Bachman je už v Dallasu, Nihlstorp na IR.
Je výhoda, že tu farmu máme tak blízko.
Smith jde dolů, Roussel a Oleksiak nahoru.
Že by is vedení myslelo, že musíme hrát jako loni, tedy hodně bránit a chodit do brejků? Rychlost a dravé mládí jde dolů a nahoru jde více bránění, cm a kg. A asi i větší důraz. To je to, co jsme říkali před sezónou, že by nám mohlo chybět.
Jestli je Oleksiak opravdu hokejovější verze Hatchera, tak jen dobře
Bylo by krásný,kdyby se prosadili.Oleksiakovi věřim,že tu jednou bude platný.Otázka je-kdy na to bude mít.
Tak je to podle mého spíš snaha trochu sestavu provětrat, oživit.
JInak Ribs zatím ve WSH 7 zápasů a 8 bodů. Pěkně se mu tam daří
Barch se za d'ábly taky pere víc,jak u nás a Ott už dal i gol.Asi jim to prospívá.
Mne sa páči ako Barch asi nikdy bitku nevyhrá ale stále sa snaží.
Nikdy jsem neviděl žádný jeho statistiky, ale když jsem ještě chodil do školy a sledoval prakticky každej zápas, tak jsem si vždycky říkával na co takovýho hráče máme Bez keců jsem ho v životě neviděl vyhrát bitku narozdíl třeba od Otta a jestli on měl být tou psychickou podporou (což by asi bitkaři měli být) tak se nedivím, že jsem 4 roky nehráli v play off
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Novinky