Re: Spekulace
Furt o tom přemýšlím...větší smysl by měla výměna Morrow, Glennie za Nashe. Neb křídlo nám přebývá. Ale za tu ceny by do toho asi CBJ nešli.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Spekulace
Furt o tom přemýšlím...větší smysl by měla výměna Morrow, Glennie za Nashe. Neb křídlo nám přebývá. Ale za tu ceny by do toho asi CBJ nešli.
Tak ještě přihodíme Esposita Máte někdo mail na Nieuwendyka?
Nemyslím, že by se Ribs do Columbusu hodil. Na centrech mají Cartera, Johansena, Vermetteho a Brassarda.
No právě, oni by se při výměně museli centra zbavit, neb jich mají plnou prdel. Jak jsem psal, jedině s Brassardem či Vermettem, kterého jsme kdysi taky chtěli...
Ono, kam by se Ribs hodil?
Tak to by byl váš konec.
Jak píše Stejner Nash by se hodil,ale radši bych někoho mladšího,kdo bude ten top...do budoucna.
Nash má 27 let. Tedy ty nejlepší roky. Má před sebou parádních 5 let. A pak řadu dalších dobrých roků. Mladých máme v týmu hodně, řekl bych.
Omlouvám se,měl jsem za to ,že je starší.....
Jo ten nash by nebyl vůbec špatná volba. V columbusu je ho škoda... No já bych se rád zbavil už aji docela morrowa. Už mi tam příjde jen navíc. Hej a co takhle něco z Anaheimu prej se tam chystají na výprodej
Z Anaheimu by som bral Getzlafa ale toho nám asi nedajú.
..já Ryana
O tom se mluví delší dobu a pochybuji, že to bude tak vrlké, jak se píše. Maximálně vymění Ryana do Toronta nebo tak. Pochybuji, že by odešel Perry či Getzlaf. A mezi námi, taky se nemusí stát nic. Ducks byli postrašeni a od té doby jedou. A mám pocit, že tradičně silnou druhou půlkou udělají PO a nás nechají za sebou.
Pánové Perryho bych moc rád,ale to by nás moc stálo...
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Spekulace