Re: Spekulace
No tak z tych mien jedine Faksa + niečo k nemu ale to určite neklapne...
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Spekulace
No tak z tych mien jedine Faksa + niečo k nemu ale to určite neklapne...
bral bych ho.....
Phaneuf, můj dávný sen
Nevěřim,že příde k nám.
Já bych dal cokoliv za Sheu....
I těch 14 mega, které aktuálně bere? Ufff...to já raději beru Keitha, Seabrooka nebo Sutera.
ach jo ach jo, že to vždy musíš řešit úplně do detailů...
Tak to je podstatný fakt. Webera hodně dělal Suter, i když si mnozí mysleli, že to bylo opačně. Weber má bez něj o hodně horší stats, a nemyslím tím body.
Tak Sheppovi šlo spíš o to , že tebou zmínění hrači jsou pro nás momentálně nereální.
Seabrook je za rok a půl UFA, v létě naběhnou mega smlouvy Kana a Toewse. Někoho budou muset pustit. A Hjalmarsson to nebude, Keith má celkem přijatelnou smlouvu (byť dlouhou) a Seabrook bude drahej...
Weber patří opět mezi nejlepší beky a s Josim patří mezi nejlepíš pairingy v lize, tak bych ani neřekl, že by bez Sutera nějak trpěl. A Seabrook určitě není stejná kategorie jako Keith, Suter nebo Weber.
Sheppard: Lidová moudrost praví, že ďábel se ukrývá v detailech.
Tak nyní s Josim je již v pohodě. Ale po Suterovi se dost dlouho hledal. Josi vše vyřešil. Řada stats to dokazovala.
A souhlas i se Seabrookem, ten je o level níže. Na druhou stranu bude nejsnazší ho získat.
Craig Custance believes the Dallas Stars will become sellers by the trade deadline. Custance wonders if the Montreal Canadiens might try to bring winger Erik Cole back as a rental player. Forward Shawn Horcoff is a pending UFA like Cole and could be shopped.
O obou se mluví minimálně od listopadu, nic moc nového...
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Spekulace