Re: Pro zasmání
Sám projevoval.
Zeman je normální jako většina lidí. Nepřetvařuje se, což by možná v prezidentském úřadu občas mohl. Na tom plebejství si zakládá. To je prostě jeho a je fuk, jestli to nazveme buranstvím. Zase má kliku, že ho neobviňují z toho, že si libuje v luxusu a přitom si hraje na plebejce. Podobně dopadl třeba starosta NY, když tvrdil, že je jedním z nich (newyorčanů)...a pak jedl pizzu příborem, zatímco v NY si zakládají na tom, že jejich způsob pojídání tohoto italského pokrmu je za pomocí rukou a nikoli příboru.
Mám dojem, že se některé méně podstatné věci řeší daleko více, než by měli. Klause tu 20 let lidi volili jako vzteklí, až fanaticky ho hájili, a nebýt té amnestie, odešel by jako populární prezident. To mě zaráží asi nejvíc. Paradoxně pro mě není až tak důležitá ta amnestie, ale to, co dělal třeba jako premiér.
Občas je i legrační, proč lidé nechodí k volbám. Často si vyberou nějakou prkotinu z programu té či oné strany, naprosto nepodstatnou, a na jejím základě pak nevolí. Lidé v dnešní době mají problém z rozlišováním důležitého od toho méně důležitého či nedůležitého.