Topic: Novinky
Hoši, nechce se někomu napsat aktualita o podpisu Goligoskiho či výměně Grossmana, já nestíhám.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Stránky Dallas Stars cz → Novinky
Hoši, nechce se někomu napsat aktualita o podpisu Goligoskiho či výměně Grossmana, já nestíhám.
Hoši, tak se někdo přihlaste né? Psát vás jak vidno baví, tak si to aspoň zkuste, za to nic nedáte. Já taktéž nějak nestíhám.
Ohlédnutí za draftem. Nikdo. Reporty z aktuální sezóny. Mimo Radka taky nikdo. Je mezi váma někdo odvážnej na napsaní aktualitky?
Je to lenost...nikdo není tak vytíženej, aby to nezvládl. Stačí na to asi 1 hodina.
Já teď mám novou práci, zařizuji novou pobočku v Brně, píši bakalářku, čekají mě státnice, svatba, atd. Takže jsem úplně mimo...snídám ve 4 odpoledne, atd.
Ohlédnutí za draftem. Nikdo. Reporty z aktuální sezóny. Mimo Radka taky nikdo. Je mezi váma někdo odvážnej na napsaní aktualitky? wink
Tenhleten mančaft si nezaslouží aby se o něm napsala jediná řádka
tý vole, to je přísné hodnocení.
Uvidíme po zápase s Yots
A já už na to po těch letech nemám sílu. Poslední roky jsem dodělával školu, nyní je na řadě rodina. Vychoval jsem celou řadu lidí, kteří to tu měli převzít, ale postupně přestali psát, anebo to zabalili příliš brzy. Teď píše Shepp. V podstatě to tu žije jen na fóru, a to je to fórum hodně limitované.
Evidentně máš šanci to zkusit...
Diskuze Dallas-Stars.cz → Stránky Dallas Stars cz → Novinky