Re: Tyler Seguin
A k tomu twitteru jsem taky čet, že prej napsal Texas, there´s steers and queers and I´m not a cow
Jinak tu větu o hřebcích a buznách použil už sgt. Hartman ve Full Metal Jacket ![]()
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Tyler Seguin
A k tomu twitteru jsem taky čet, že prej napsal Texas, there´s steers and queers and I´m not a cow
Jinak tu větu o hřebcích a buznách použil už sgt. Hartman ve Full Metal Jacket ![]()
Stanley...vida.
Tak napsal to nějakej jeho kámoš, když někde TS nechal ležet mobil...
A ty fotky tam nedal on, ne?
To se už asi nedovíme. Každopádně jsem rád, že můj jediný sociálně síťový profil je na lide.cz a ten jsem už asi sto let neaktualizoval ![]()
Uniká mi něco, nebo jsme Bruins v té výměně kvalitně podělali? ![]()
To se uvidí časem...
Ale oni potřebovali se někoho zbavit a Peverley byl jeden z prvních na řadě. Pro nás to ale byla důležitá volba, ne někdo přihozený navíc, my jsme ho chtěli. JN ho chtěl kdysi do DRW.
Konecne zlobivej kluk :-D asi koupim dres :-D
Namyšlenej kretén, kterej neví, co je správné a jak se má chovat. Snad z toho vyroste. Věk tu hraje nepochybně svoji roli. A v tomto věku je to OK. Důležité je, aby nechlastal před zápasy.
Pro mě budou důležité výkony na ledě.
BTW, máme zkušenosti v Dallasu...Eddie. ![]()
Tyhlety lidi fakt nemusím
To máš stejný jako když Kane kvůli 20 centům zmlátil taxikáře, odpad...
Tak Belfoura pamatuju hlavně jako strašnýho cholerika, co několikrát rozsekal šatnu ![]()
Pořád pařil, pak zmlátil ženu, a podobně. S ním toho bylo víc. Řídil ožralej, pobil se v baru.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Tyler Seguin