1,156

(45 replies, posted in Dallas Stars)

Já bych to udělal jinak. Podepsal bych ho a potom ho vyměnil za hotovýho hráče. Myslím si, že v naší situaci jsou drafty k ničemu a prostor pod platovým stropem si taky dělat nemusíme. To samí loni, mohli jsme za Brada dostat Dubinskyho a místo toho jsme nechali jít potencionálně nejlepší akvizici loňský uzávěrky úplně zadarmiko. Majitel chce investovat, tak nevím na co čeká? Už tak si tým zahrává s přízní fanoušků, přivíst pár veteránů a pak čekat na zázrak je podle mího dost riskantní a dlouhodobě k ničemu. Letos hrát play off nebudem, soudě podle předváděné hry, v noci jsem sledoval zápas Devils - Ducks a jestli by jsme se dostali do play off na úkor takovýho týmu, tak je to pěknej bordel.

1,157

(270 replies, posted in NHL)

To strhá žebříčky americký hitparády big_smile

1,158

(208 replies, posted in Ostatní)

Kdo mi věřil je dnes o 80% bohatší. Infarktový zápas, Devils vedli 2:0, Ducks dvě minutky před koncem vyrovnali a v prodloužení dal Getzlaf gól, jenže po delší odmlce nebyl uznán pro kopnutí (zcela evidentní), rozhodující nájezd proměnil Eliáš. Musím, ale říct, že hra Anaheimu byla neskutečná, chvílemi si vytvářeli u branky Devils kolotoč, jak kdyby hráli power play ale Brodeur jak vidno stále umí. Jestli se Kachny dostanou do play off, tak tam udělají ještě vítr.

1,159

(208 replies, posted in Ostatní)

Téma nějak utichlo, tak to zkusím znovu oživit. Poslední dobou mám mimořádnou formu a na co sáhnu to se mi daří (ťuk,ťuk,ťuk). Dneska ,,hromaďák,, Benjamin Becker (vsadil jsem ale jen na první set), včera Trump a výhra Stars. Dneska jsem se rozhodnul pro sledovačku New Jersey - Anaheim. Ducks mají sice formu jako blázen a sbírají bod za bodem, ale kurzu na Ďábly za V 1,80 jsem nemohl odolat. Např. Chance má jen 1,58.

1,160

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Pěkně by s náma vyjebali.

1,161

(906 replies, posted in Dallas Stars)

1,162

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Hej to nemůžou hráči NHL nikam chodit? Já kdybych měl jejich smlouvy... big_smile wink

1,163

(806 replies, posted in Dallas Stars)

1,164

(806 replies, posted in Dallas Stars)

1,165

(906 replies, posted in Dallas Stars)

1,166

(6 replies, posted in Dallas Stars)

Vincour tam pobude max. 10 minut, buď v klidu wink

1,167

(270 replies, posted in NHL)

Hej co třeba Morrow za Cartera? Brali by jste to? Já si myslím, že by to bylo z bláta do louže, ale Jeff ,,lazy bitch,, je zase o 6 let mladší. My potřebujeme posílit aby jsme si play off zahráli, ale Carter by byl spíš dlouhodobější projekt, ten by nám letos asi moc nepomohl.

1,168

(270 replies, posted in NHL)

Lazy bitch big_smile big_smile Hej, já bych ho neodepisoval, hrát v Columbusu určitě není žádnej med. Blue Jackets patří dlouhodobě k tomu nejhoršímu v lize, třeba i takový Islanders jdou nahoru, ale to se tak trošku dalo čekat.

1,169

(270 replies, posted in NHL)

Půjde k nám protože u nás cítí šanci na Stanley Cup tongue

1,170

(12 replies, posted in Dallas Stars)

Bude to letos zase těsný, bude zapotřebí trošku štěstíčka, famózní Lehtonen a pokuď možno už žádná další zranění klíčových hráčů.  Na Západě bude o play off bojovat 12 týmů (Columbus,Edmonton a Anaheim bych už klidně odepsal)