1,801

(270 replies, posted in NHL)

Za Larsena je váš tongue

1,802

(270 replies, posted in NHL)

Hmm... všude, kam v kariéře šel, PP oživil. Naše PP letos stojí za prd, nicmémě MAB je letos asi náš nejlepší PP guy, ale sám to nevytrhne. I proto letos udělal víc bodů při hře 5 na 5, hlavně jeho střely zápěstím často najdou spoluhráče před bránou... smile
V obraně se fakt výrazně zlepšil, je alespon 'decent' - nedělá tolik hrubek, nezmatkuje, ale je jasné, že shutdown bek z něj nikdy nebude. Rozhodně by byl MAB při PP váš nejlepší bek. Dávat mu ice-time okolo 15 minut za zápas a byl by dobrá posila.

1,803

(270 replies, posted in NHL)

V zájmu Yzermana i Moorea by měla být nová smlouva. Stále je pro nás velmi důležitý. Doufám, že on bude jediný, jehož se případná výměna při TDL týkat nebude.  Z UFA hráčů.

1,804

(270 replies, posted in NHL)

Brooks je úplně mimo.

1,805

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Na Floridu big_smile

1,806

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Nemyslím, že by se Ribs do Columbusu hodil. Na centrech mají Cartera, Johansena, Vermetteho a Brassarda.

1,807

(726 replies, posted in NHL)

Asi ne. Clark je zřejmě jediný, který z beků na 100% půjde. Kubina má NMC, Žervého nikdo nebude chtít. Gilroy se do PO nehodí. Zbavíme-li se při TDL dvou, bude to úspěch. Pro příští sezonu bych počítal jen s Hedmanem, Brewerem a Mikkelsonem (depth). Možná bych podepsal i Gilroye, kterému sedí systém, ale jen jako šestku či sedmičku.

1,808

(726 replies, posted in NHL)

No zabydlel... Zlepšil obranu, ale v rámci předělávání naší AHL obrany na NHL obranu bych uvítal, kdyby i MAB odešel. Pro řadu celků by mohl být zajímavým hráčem při TDL.

1,809

(726 replies, posted in NHL)

1,810

(726 replies, posted in NHL)

To bychom museli získat golmana... Roloson nám to dnes projel a to je furt dokola.

Pens bez PO? Možná se dočkáš, vzhledem k jejich neustálým problémům se zraněními. Crosby, Staal, Letang dlouhodobě out. V průběhu sezony měl problémy i Michálek, Martin a další. Mně letos Pens vůbec nevadí, naopak jim fandím a obdivuju je za to, jak dokáží získávat body i s farmáři.

1,811

(7 replies, posted in Dallas Stars)

Nehrál, ale příliš dobrá vizitka to není, když se ho kluby po krátkém čase levně zbaví. Injury prone a v AHL suckující. Se zbytkem souhlas, třeba budete mít štěstí a úspěšně u vás restartuje kariéru.

1,812

(639 replies, posted in NHL)

Z Gauthiera se určitě dalo vytřískat víc smile nicméně Cammalleri je hráč do 1.útoku, z tohoto pohledu nejvyšší kritéria v Calgary splnoval jen Iginla. Cammalleri by měl zapadnout, právě po boku Iginly prožil nejlepší sezonu kariéry. Feaster je jinak docela trapný, když si přivedl v krátké časové době dalšího bývalého hráče Tampy.

1,813

(7 replies, posted in Dallas Stars)

Low risk, high reward smile .. Ale osobně mu tedy vůbec nevěřím. Stars jsou jeho čtvrtým klubem v NHL...

1,814

(726 replies, posted in NHL)

No, 50ku snad dá, pokud tedy nebude mít podobně katastrofální druhou půlku sezony jako loni. Ale vypadá to, že letos již není tolik závislý na Martym, dává branky i bez něj. Dospěl, na ledě už nevypadá jak děcko. Hituje, brání. Jen to buly mu furt nejde...

Dnes jsme si připsali 6.prohru v řadě, letos to už můžeme zabalit. Při TDL budeme prodávat.

1,815

(9 replies, posted in Dallas Stars)

Jednoznačně ano. Wandell je mnohem lepší, než říkají stats. Jednou z něj bude špičkový centr 3.řady.