Topic: Tampa Bay
Kisine, zaregistruj se , už jsem tu pro tebe nachystal téma.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Tampa Bay
Kisine, zaregistruj se , už jsem tu pro tebe nachystal téma.
Stamkos je pěknej bombarďák. Jako první má 30 branek. Že by dal 60? Pochybuju. Ale 50 by dát měl, pokud nebude zraněný.
No, 50ku snad dá, pokud tedy nebude mít podobně katastrofální druhou půlku sezony jako loni. Ale vypadá to, že letos již není tolik závislý na Martym, dává branky i bez něj. Dospěl, na ledě už nevypadá jak děcko. Hituje, brání. Jen to buly mu furt nejde...
Dnes jsme si připsali 6.prohru v řadě, letos to už můžeme zabalit. Při TDL budeme prodávat.
No, máte slušnou sérku. Stát se může cokoli, jukni na Avs, kteří se probrali...
Já bych si jen přál, aby PO neudělali Pens, ale to se asi nedočkám.
To bychom museli získat golmana... Roloson nám to dnes projel a to je furt dokola.
Pens bez PO? Možná se dočkáš, vzhledem k jejich neustálým problémům se zraněními. Crosby, Staal, Letang dlouhodobě out. V průběhu sezony měl problémy i Michálek, Martin a další. Mně letos Pens vůbec nevadí, naopak jim fandím a obdivuju je za to, jak dokáží získávat body i s farmáři.
Jako, oni si zaslouží respekt i za loňskou sezónu. Hráli jako tým a udělali s přehledem PO, i když řada klíčových hráčů byla zraněných. Letos to sice z jejich strany není tak slavné, ale zatím se drží. Mají kliku, že zase jede Malkin po té horší loňské sezóně.
Tak Ramo by chtěl do NHL, ale jen jako jednička.
MAB? Za málo peněz, hodně muziky. Letos boduje jako divej, asi se už u vás zabydlel.
No zabydlel... Zlepšil obranu, ale v rámci předělávání naší AHL obrany na NHL obranu bych uvítal, kdyby i MAB odešel. Pro řadu celků by mohl být zajímavým hráčem při TDL.
Myslím, že tolik beků najednou měnit nebudete. Anebo jo?
I když je fakt, že půlce z nich končí smlouva.
Asi ne. Clark je zřejmě jediný, který z beků na 100% půjde. Kubina má NMC, Žervého nikdo nebude chtít. Gilroy se do PO nehodí. Zbavíme-li se při TDL dvou, bude to úspěch. Pro příští sezonu bych počítal jen s Hedmanem, Brewerem a Mikkelsonem (depth). Možná bych podepsal i Gilroye, kterému sedí systém, ale jen jako šestku či sedmičku.
Kdysi jste nám vyměnili Brada,proč ne Stamkose????????????
Jak si vede v Tampě Kubina? Lze přes něj těžko přejít?
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Tampa Bay