1

(9 replies, posted in Dallas Stars)

Nebýt PO, kde to najednou šlo, tak tu ani jeden už nejsou, co si budeme nalhávat. Pod Nillem se to neposouvá dlouhodobě, tam by měla být priorita v tom něco změnit. Jestli si pak nový GM přivede nového trenéra už bude na něm.

Celkově je nejvíc alarmující ten sestup největších hvězd, Benna a Seguina, teď se k nim dá zařadit i Klingberg. Lites měl svatou pravdu a všichni to věděli. Ta kritika na něj mě překvapuje, co já znám amíky z práce, tak když nebyli s něčím nebo někým spokojeni, řekli to rychle, na rovinu a jelo se dál. Bez nějakých výčitek a připomínání, prostě odosobněná kritika.

Třetí rok se bavíme o tom, že ten tým je starší, ne lepší. Je super, že přibývají hráči jako Heiskanen nebo Hintz, ale pak přivedeme Sekeru, 3 roky Pavelskimu, , Methot, Hanzal. Docela dost důvodů proti co vyváží jedno PO pro...

2

(30 replies, posted in NHL)

4:3 Tampa Bay - Columbus
2:4 Boston  -Toronto
4:0 Washington - Carolina
2:4 NY Islanders  - Pittsburgh

1:4 Nashville - Dallas
4:2 Winnipeg - St. Louis
4:1 Calgary  - Colorado
4:1 San Jose - Vegas

3

(268 replies, posted in Dallas Stars)

Rozpis jeho nové smlouvy: spotrac.com/nhl/dallas-stars/tyler-seguin-6945/

Proč tam tak skáče ta výplata? Chápu 19/20, abychom při výluce aspoň něco ušetřili (stejně je bonus 8,5 mega, na chleba bude). Pak to spadne na mega, pak zase na 5...

4

(208 replies, posted in Ostatní)

Na to si měl dát toho padíka smile

5

(208 replies, posted in Ostatní)

Pro tyhle příležitosti ti můžu poslat číslo účtu big_smile

6

(208 replies, posted in Ostatní)

55 klacků na Dallas, to je jak s tím zatopit...

7

(25 replies, posted in Dallas Stars)

Calgary, Edmonton, Islanders, Toronto, Colorado, Philly třeba namátkou, tyhle týmy to točí nebo ještě nedávno točily jak kolotoč. Rangers to čeká zanedlouho. Logicky ta kontinuita ani není úplně možná, přes stabilní jedničku nikdo nedostane moc čuchnout a hráči se v NHL mění spíš za zenitem než preventivně.

8

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Vyměnit Niemiho? Už před2 rokama byl vyhaslej, po téhle sezóně by snad jedině musel zamávat někdo prachama z Ruska, ale pochybuju.

9

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Je to jen o počtech, jestli se vyplatí mít vysoké smlouvy na rok, nebo bloknutý buyout na dva. Niemi je asi jasnej, ale 2/3 Lehtonena + něco za novou dvojku, to už je možná levnější ho mít na rok jako dvojku a pak mít klid. Nebo se třeba osvědčí jako nr. 2 a bude tu dál za menší prachy.

10

(25 replies, posted in Dallas Stars)

Chtěl nebo neměl moc jiného na výběr? To už je jedno. Ale Nill to s na můj vkus začíná s "nemladými" trochu přehánět, jakmile začne padat výkonnost, jsme v kelu. Co ke ale nejhorší kolem gólmanů je fakt, že nemáme nic zajíjmavého v systému a že nejsme schopni zachytit vycházející nr. 1, kteří jsou na odchodu z klubů, aby se stali jinde právě tím nr. 1...

11

(25 replies, posted in Dallas Stars)

3 roky by byly lepší, ale co už. Proti tý naší bídě to horší bejt nemůže. Niemi vyplatit, sehnat někoho mladého jako trojku, aby se za rok stal dvojkou. V TS není moc co vzít, Legace je sejto.

12

(806 replies, posted in Dallas Stars)

Ono je to tam 7-5 pro Švédy, ale to je detail. 2015 se jim taky věřilo a nejlepší šel až 20. My stejně draftujeme tak, že se seřadí prospekti podle výšky, takže žádný nervy smile

13

(37 replies, posted in Dallas Stars)

Spíš než "až" bych použil "jestli". Ale jestli budeme nahoře, já za to budu jen a jen rád. Akorát nevím, kde píšu, že je "zase vše k hovnu". Já tu moc nekritizuju, pokud se nejedná o ta dvě sejta vzadu, kde už je to fakt nesnesitelný a nepochopitelný kroky ve stylu příchodů Hemského, nebo rozjebání bottom 6, kdy jen přibyly problémy.

14

(37 replies, posted in Dallas Stars)

Steinere, to bych mohl říct taky, shodit to slovy "tvoje obvyklá klasika", ale nemám tu potřebu  shazovat ty, se kterejma nesouhlasím. Ty si obhájíš vše, pořád bylo všechno vlastně suprový, dávalo smysl a letos jsme klesli o 3 levely...

Co s tím, jak kdy Lehtonen vypadal? Vždy byl nevyrovnanej, teď jen ta laťka standardu padala. Niemi taky vypadal v Chicagu a dřív v SJ líp a co s tím? Věk, uspokojení, nenaplnění potenciálu. Ve 33 je obávám se pozdě na nějakej vývoj a vyrovnání výkonů. Kdyby aspoň oba nepouštěli takový jebky... BTW když chceš dávat do korelace Hitchcocka a gólmana, tak jak vypadal pod ním letos Allen a jak vypadá po jeho odchodu?

Rozhodnout se pro defenzivní styl a nemít na to hráče nemusí vůbec znamenat dostávat míň gólů. A vůbec žádnej styl neřeší hrubé individuální kiksy.

15

(37 replies, posted in Dallas Stars)