106

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Dobřééé, Segedínův taťka! smile Zdravím. wink

107

(9 replies, posted in Dallas Stars)

"Švédský útočník Tom Wandell je prvním hokejistou Spartaku Moskva, který vzhledem k finančním potížím klubu ukončil smlouvu. Rozhodla tak Disciplinární komise KHL, na níž se bývalý hokejista Dallasu obrátil."

3:4 (Salo, Brewer, St. Louis - Gončar, Eakin, Whitney, Ničuškin).

109

(794 replies, posted in NHL)

... Ale v posledním odehraném zápase vstřelil dva góly a nebyly to trefy do vlastní brány. smile

111

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Ví o tom a na chatu k manažerovi nic neříkal. smile

112

(3 replies, posted in NHL)

Jo, Carey, chytal za Kanadu, za největšího favorita na zlato, měl před sebou skvělé beky a i celé mužstvo hodně dobře bránilo, ale myslím, že fakt odchytal skvělý turnaj, že snad nedostal nějaký blbý gól. A čisté konto proti Američanům a Švédům se počítá. Celkem mě kladně překvapil. smile

"Ve vyřazovací části turnaje jej překonal jediný muž. Samostatný únik zakončil ve čtvrtfinále Lotyš Lauris Darzinš. Následovalo 31 úspěšných zásahů proti USA a 24 zákroků proti Švédsku.
Na svém prvním turnaji pod pěti kruhy nepoznal Price porážku, přičemž vévodil statistikám brankářů s průměrem 0,59 branky na zápas a úspěšností zásahů 97,2%. Za celý turnaj inkasoval jen třikrát. Přestože se jedná o krátkodobou akci a ne o dlouhou sezónu, tohle jsou vskutku vynikající čísla. „Chytat za takovým týmem mi dodalo spoustu sebevědomí,“ pochvaluje si."

113

(597 replies, posted in Ostatní)

114

(597 replies, posted in Ostatní)

Naši hokejisti jsou jako Titanic, všechno je super, dokud nenarazí na led. big_smile

115

(597 replies, posted in Ostatní)

116

(41 replies, posted in NHL)

"Na druhé straně se nedostalo na brankáře Jonase Gustavssona, obránce Alexandra Edlera a útočníka Marcuse Johanssona." (z onlajny.cz)

Pokud vím, tak Edlerovi ještě běží ten disciplinární trest, né? Myslím, že musí vynechat první dva zápasy. smile

117

(806 replies, posted in Dallas Stars)

Tak to už je horší. smile

2:3 (Seguin, Garbutt - Marleau, Pavelski, Boyle).

119

(97 replies, posted in NHL)

Tipuju podle tebe, že místo Červenky. smile Jinak když to zveličím a nadsadím, tak já ani pořádně nevím, že Erat hraje v aktuální sezóně v NHL. big_smile Myslím, že pár peprnějších výrazů od tebe k někomu bychom ještě snesli. big_smile Včera jsi tady zpucoval Gallaghera a klidně by jsi mohl ještě trochu toho Martse. big_smile Jeho čin je o dost horší. smile

120

(97 replies, posted in NHL)