106

(60 replies, posted in Dallas Stars)

107

(60 replies, posted in Dallas Stars)

:-) budoucnost

108

(60 replies, posted in Dallas Stars)

To zas bude ostuda :-)

109

(15 replies, posted in Dallas Stars)

To , že v nejdůležitějších zápasech prohráváme už několik let dokazuje jenom to , jak jsem marní.

110

(28 replies, posted in Dallas Stars)

Dneska bylo vidět co všechno nám na PO chybí, dalo by se říct , že všechno. LA nás přehrálo ve všem. Dokonce jsem se i přistihl jak jsem si v duchu říkal wau, takhle kdyby jsme hráli aspon jednou z pěti zápasu i my , tak budu štastný jak paprika. My nehrajem hokej, co je nejhorší , že tam není ani snaha. Přitom hráče na to máme, tak proč hrajem ty zajebané náhozy?! Jágr, Whitney, Roy, Benn,Eriksson tohle jsou hráči do kombinace! Ať s touhle fraškou jdou do AHL, tam se takhle hraje! NHL je jinde.


Teď si říkám, že LA jsou úplně jinde, tak proč se vlastně ještě vzrušuju. Další zápas, třeba utrpíme vítěztví a nálada bude zase jiná. Už 5 let na to nemáme a člověk se pořád diví, co to vlastně hrajem :-) to  už je úsměvné....nemáme na to tečka! A dalších pár let na to mít ještě nebudem, když nebudem na dně a nezískáme dobré drafty , tak se z toho nedostanem nikdy...

111

(21 replies, posted in Dallas Stars)

Super zápas :-) Dillon se mi líbí čím dál tím víc, udělal sice jednu blbost, jak se nechal zbytečně vyloučit, ale tréninky s Jardou mu vyloženě pomáhají ;-)

112

(15 replies, posted in NHL)

Jestli to pojede i live, tak ti dlužím pivo :-)

113

(15 replies, posted in NHL)

Ze záznamu to funguje určitě a je to paráda, ta kvalita videa k nezaplacení:D

114

(30 replies, posted in Dallas Stars)

115

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Přesně tak.

116

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Kdyby tohle v NHL někdo zrealizoval, tak si Steinere bal kufry a tradá směr Amerika. Protože by si mohl z fleku naskočit do NHL jako GM a vystřídat to hovado co by ten trade zapříčinil:-)

117

(116 replies, posted in Dallas Stars)

Občas udělá hrubku a většinou v každém zápase udělá hrubici jak prase. Teď  má snad tří zápasy bez nějaké chyby z které jsme nedostali gola, tak snad mu to vydrží. Dobrá posila? Je jedno kolik stojí, kdyby sis zpočítal kolik udělal golových  chyb od začátku sezony, tak se omyješ. Bodů nás to stálo už dost.

118

(77 replies, posted in Dallas Stars)

Všechno se odvíjí od kvalitní obrany a tu máme jednu z nejhorších v lize. Obrana je základ a mě příjde, že každý druhý bek v NHL je lepší než ty naše jelita. Máme v obraně hráče co bych nezařadil na soupisku ani v extralize.

119

(77 replies, posted in Dallas Stars)

Ano, je to opět všechno pěkné, ale co se hry a výsledků týče, tak upadáme. Źádný pokrok nevidím a to je to co mě zajímá. Nejsem GM Dallasu, ale jsem fanoušek. A jako fanoušek bych chtěl být rád aspoň za předvedenou hru. A rok co rok je to větší bolest sledovat. Už nemám ani chuť vztávat, ale ještě se někdy překonám. No a pak se biju do hlavy proč jsem to já blbec dělal. Škoda , že tu nemáme staré forum, rád bych vyhledal debatu zhruba před 4 lety a níž. Protože mi v uších zní pořád ta stejná písnička dokola.

120

(77 replies, posted in Dallas Stars)

Ono by to bylo všechno pěkné, kdyby šel vidět aspoň malý pokrok, ale my hrajeme hůř a hůř. Hráli jsme líp v době , kdy nebyly prachy. Měli jsme i lepší kádr. JN to nezvládá to je evidentní. Ty se ho zastáváš, ale v podstatě ho není zač pochválit. S Tommym jsem v tomhle za jedno, to co píše si nevymýšlí, to je prostě fakt.