46 (edited by S.T.A.R.64 23.12.2013 16:33:50)

Re: Valerij Ničuškin

No jo, ale po návštěvě strejčka Sama mu zbude tak 6 a to bude rád že je rád wink Navíc pořád asi lepší hrát doma za víc, jak venku za míň. Kdyby Jágrovi v devadesátým někdo v Kladně nabídnul 100 míčů čistá ruka do Ameriky by se podíval leda s cestovkou. Navíc každýmu ten jejich životní styl nevyhovuje...

Se podívej co je třeba v rakouských mančaftech Kanaďanů a proč raději nehrají na farmě a nepokoušej se probojovat do NHL. Páč takovej Salzburg má rozpočet 10 milionů Eur (270 milionů) a v březnu maj padla wink Navíc konkurence asi nulová když je tam Znojmo s rozpočtem sotva milion Eur přehrává.

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Valerij Ničuškin

To co jde do Evropy z Kanady, to je asi jako Brazilci u nás ve fotbalový lize - 3x přebrané zboží. Kovalčuk byl top. Rusáci mají v genech extrémní lásku pro prachy...

Re: Valerij Ničuškin

Každej normální člověk má lásku pro prachy jinak by lidi nechodili do práce, nelezli na školy ať už střední nebo vysoký a nekradli by big_smile Jde o to, že hrát doma nemuset se učit jazyky, nepřivykat si na jinej životní styl a brát víc peněz je lepší než opak. Rusák, občan největšího státu světa už z principu může srát na nějakou americko-kanadskou ligu v níž se hraje o nějakej stříbrnej křapák wink

Navíc taková národní legenda Jarda Jágr utekl před lety taky za rublama a vůbec mu nesmrděli. A to nemluvím o to, že i v té NHL jde za tím kdo mu dá víc.

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Valerij Ničuškin

Já psal o extrémní lásce k prachům, to je pro Rusáky typické. Proto tam mají takovou korupci, u nich jsou prachy nadevše.

Jágr už byl starší, 36, spousta trofejí, chtěl aby se na něm stavělo a to se při tom jeho věku nikomu nechtělo. Přišlo mi u něj, že udělal to, co se ne každému podaří - odejít (téměř) na vrcholu. Poslední sezóna s Rangers nebyla nejhorší, ale byl to trochu ústup. Jak sám říkal - dá dva roky v Rusku, pak rok dva na Kladně a půjde do důchodu. Ani on sám nečekal, že se to takhle vyvine.

Srovnávat NHL s KHL je nesmysl, i každej Rusák ví že NHL je nejvíc. Proto tam tahali a tahají i NHLgarbage, proto bylo je a bude tolik nejlepších Rusáků v NHL. Jedna vlaštovka jaro nedělá. Dacjuk tam půjded možná dožít. Snadný prachy pro něj.

Re: Valerij Ničuškin

Kari je nejlepšííí!!!

Re: Valerij Ničuškin

Tak každý není stejný. O tom to je.

Re: Valerij Ničuškin

Dacjuk tu šanci v létě měl.

Re: Valerij Ničuškin

Re: Valerij Ničuškin