871

Re: Novinky

Já teď nevim, jestli letos přes waivers prošel, ale i tak má myslim málo zápasů. Každopádně pokud jednou projde někdo waivers, tak poté už nemusí znova pokud neodehraje deset mačů nebo nebyl v NHL dýl než 30 dnů (vše v dané sezóně). Nevim moc proč to děláme, je prospěšnej a takovýhle pohazování, to by mě akorát sralo být na jeho místě. Nemyslim že jsme v situaci, že bychom museli šetřit každej dolar.

872 (edited by steiner 3.1.2014 23:01:23)

Re: Novinky

Mně se líbí, jak každej píše, jak by ho to a to sralo. Pokud by ho to nějak extra sralo a dával to nějak najevo, pak o takovýho hráče netřeba stát. Je to profík, a tohle k tomu holt patří. Evidentně má slíbeno místo příští rok, možná i letos po TDL. Jsem v klidu. A pokud chceme nějaké posily a hráče, potom potřebujeme každý dolar. Navíc nejde jen o dolary, ale i o místo na soupisce. To by sice šlo řešit jinak, ale evidentně to není současně zamýšlené řešení.

Měla by to vyřešit výměna. Třeba Fiddlera. Čím dřív, tím lépe.

Hráči berou slušné peníze. Kdyby každej držkoval ve své práci, jak by to vypadalo.

A přes waiver prošel hned v úvodu, ne?

873

Re: Novinky

Nevim jestli to píše každej, napsal jsem to jen já. Myslím že přeháníš. Jedna věc je být profík, ale pokud s tebou budou házet pořád nahoru dolů, tak to moc příjemné není a to asi nikomu. To není o profesionalismu, ale spíš si ten hráč může říkat, co má ještě dělat víc. Nemusí to ani nikomu říkat. Třeba mají dohodu, že je to jen kvůli administrativě a "vyšším zájmům", ale i tak je to divný když hraješ dobře. To jsme nemuseli třeba brát Jeffreyho.

874

Re: Novinky

Já to myslel obecně, ani ne tak na tebe, nebo někoho tady. Lidé obecně nemají trpělivost.

Sceviour to holt bude muset ještě měsíc či tak něco vydržet.

BTW, horší je, že Seguin má chřipku a těžkou. A Peverley taky.

875 (edited by kisin 4.1.2014 03:56:28)

Re: Novinky

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

876

Re: Novinky

Já myslím, že vedení v něm něco vidělo, jinak by už u nás nebyl, ale zase sjme nechtěli hrát v podstatě jen mladé kluky bez zkušeností.

877

Re: Novinky

Mueller byl včera povolaný, Sceviour zůstal dole.

878

Re: Novinky

Následné povolání Scevioura by mělo snad být i poslední. Proto je třeba nechat ho dole, dokud nebude blíž TDL, anebo nepřijdou nějaká zranění, neb by byla škoda o něj přijít přes waiver. A jsem si téměř jist, že by neprošel.

879

Re: Novinky

Mueller zpátky v AHL. Gončar už bude hrát. Daley možná taky! Rome je na týden mimo.

880 (edited by pupajdi 6.1.2014 15:26:23)

Re: Novinky

Zdravím všechny-.
Jsem tu dnes nový , nikdy mě nenapadlo pátrat po netu , jestli má můj klub (Dallas stars) nějaké české stránky , takže jsem ted příjemně překvapen. smile
Ještě se tu rozkoukám,abych nepsal nesmysly do špatných topiců.

btw - co říkáte na ty nové dresy a logo?
pupajdi

881

Re: Novinky

vítej wink

mě se neptej, já jsem v menšině, mně se ta barva nelíbí.

882

Re: Novinky

Re: Novinky

No já bych právě řekl, že ty letošní jsou hodně dobré smile Ze začátku se mi také teda moc nelíbili, ale postupem času jsem si zvyknul a ten bílí se mi líbí hodně. I na tu zelenou jsme si zvyknul takže pohodys wink

Kari je nejlepšííí!!!

884 (edited by Mikesz 6.1.2014 16:01:48)

Re: Novinky

Vítej,

na dresy jsem si musel zvykat, byla to docela razantní změna. Barva mi přijde úžasná, logo už tak moc né, ale zvykl jsem si již. smile

Jak píšeš, nejlepší byla klasika. Ale klasika je z principu zastaralá, resp. stará, takže chápu tu razantní změnu jako účelnou. Navíc tou zelenou jsme se posunuli zpět až k minnesotskému období, takže to lze vnímat i jako nepřímou poctu kořenům klubu.

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

885

Re: Novinky

Zdar! Mně se líbí jako celek. Logo jako takové asi také mohlo být lepší, ale na ledě to vypadá dobře, obojí. Ty staré tmavé dresy často vypadaly jako černé. Za mě 1-.