Re: Radek Faksa
Myslim, ze na uzsim lede bude jeste lepsi nikdo od nej ani pred draftem necekal ze bude hrac TOP linky, ale vsechno ukaze cas, treba tady za rok budem rikat uplne neco jinyho
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Radek Faksa
Myslim, ze na uzsim lede bude jeste lepsi nikdo od nej ani pred draftem necekal ze bude hrac TOP linky, ale vsechno ukaze cas, treba tady za rok budem rikat uplne neco jinyho
Tak někteří to nečekali, ale někteří mají dojem, že když byl tažen tak vysoko, že by měl být TOP hráčem. Ale to je mýlka. Obecně to byl slabý draft.
A s tím užším ledem souhlasím. To je to, co jsem tu opakovaně psal. Na soudy je obecně příliš brzy.
Byl srovnáván s two-centry jako např. Kesler a věřilo se, že má top6+shutdown potenciál. Potenciál měl a má velký. Určitě jste ho nebrali s tím, že jeho strop je bottom6, to určitě ne. Nicméně i kdyby nakonec vyrostl ''jen'' do bottom6 centra, furt to lze považovat jako úspěch, lidé si často neuvědomují, že né každý hráč musí být akutně hvězda a v podstatě na každém draftu se v 1.kole najde 5-10+ hráčů, co se stabilními NHLery (at už z jakýkoliv důvodů) nestanou.
Já si spíš pamatuji, že byl srovnáván s Holíkem.
Ono těch srovnání je vždycky více. Pamatuji si Keslera a Thorntona. Silný na buly a 50+ bodů.
Bobby Holíkem.
Za mě bída, ještě to bude hodně dlouhá cesta...
Už je v Texas Stars.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Radek Faksa