Topic: Nejlepší hráč NHL současnosti?
Kdo je letos nejlepším hráčem NHL?
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Nejlepší hráč NHL současnosti?
Kdo je letos nejlepším hráčem NHL?
Bohužel Malkin...
Bohužel, že nepodepsal k nám...mně se moc líbí, jak hraje. Daleko víc než Ovečkin či Crosby. i když ti dva už snad ani nehrají. Ovečkin podepsal megasmlouvu a už je pasé...
Ovečkina už má každej přečtenej. Navíc ten beton Caps mu taky nesvědčí, pochopitelně. A chybí mu Green s Backstromem. Sešlo se toho víc najednou...
BTW, co by dělal Malkin u vás? Ten dokončí kariéru v Pens.
Volím Malkina, jako druhého bych dal Girouxe.
Mě se líbí Stamkos.Malkina za chvíli strčí do kapsy...
Malkinovi to hokejově myslí. Problémem může být megasmlouva, která ho čeká...
já dávám Girouxe
Kolem Girouxe je hype, na takového Toewse nemá ani omylem.
Toews má krizi, neb hraje zraněný, ale jinak se mi taky líbí.
Kane je pěkná slabota v porovnání s Toewsem.
Je..přitom Potenciál má podlě mě stejnej, ale tahle sezka...to je děs
Osobně si nemyslím, že ten potenciál je stejný. Osobně mám Toewse za kompletního hráče, zatímco to samé bych neřekl o Kaneovi.
No megazmluvy su úplna hlúposť, nastavili si trend upísania si hráča za mega peniaze a potom sa nie je čo čudovať. Psychika nemotivovaného hráča, už dávno sa nehrá pre radosť z hokeja. A keď budem mať ešte 10 rokov toĺko peňazí aj keď odohrám hovno... Ale Ovi ma fakt mrzí, lebo som si myslel, že ten svoj nadpriemerný štandart udrží dlhodobo..
byl vyvořen v době kdy zápas za nerozhodného stavu nerozhodovaly samostané nájezdy. Pravdou je že tehdy by se ty 2 bodíky za výhru v prodloužení daly ještě unýst, ale už ten fakt že je zápas stejně ohodnocen ať nad týmem vyhrajete 5:0 nebo 2:1 po SN je trošku podivnej.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Nejlepší hráč NHL současnosti?