Re: Stars @ Jets 11.10.2013 (zápas č. 3)

Ničuškin mi príde zatiaľ dosť nevýrazný, snaží sa, ale nie je to ono

17 (edited by steiner 12.10.2013 13:08:33)

Re: Stars @ Jets 11.10.2013 (zápas č. 3)

Tak zápas byl výborný, po všech stránkách OK, jen to buly. Seguin několik let buly nehrál, potřebuje čas, a proto má vedle sebe Peverleyho. Již po 3 zápasech je vidět rozdíl v koučingu, systému, apod. Hra beků je značně odlišná a konečně jsem se dočkal, že naši beci drží lajnu a nevyklízí pásmo tak rychle, jako dřív. Benn je úplně někde jinde, Gončar dá za zápas pár výborných přihrávek, Dillon ani náznak "sophomore" sezóny, atd. Hloubka toho týmu je neskutečná. Garbutt a Cole ve 3. či 4. lince, to je super. Nejlepší bylo, jak Cole, Peverley či Chiasson výborně brání. Zejména jsem si toho všímal v té 3/3. BTW, na buly hořel i Horcoff a Peverley.

Ničuškin odehrál nejslabší zápas, zatím. Nebyl vůbec vidět. Takový ten zápas ala Vincour, což na 18 let není marné, neb nic neposral. Do jisté míry může hrát roli i rotace formací. Ve druhé lince by byl asi lepší, ale Chiasson dělá vše pro to, aby tam zůstal i nadále. I když Chiasson ve třetí zní také dobře a Ničuškin ve druhé by byl asi lepší. Eakin hraje také dobře, šel hodně nahoru po tom mizerném prvním zápase.

Kromě buly tedy negativum jen zranění Lehtonena a opět jsou to jeho třísla. COž byl jeden z otazníků před sezónou a přišlo to nečekaně brzy. Ellis ale vypadal moc dobře.

Kdo zápas viděl, nelitoval. Všem snad musí být jasné, že výměnu s Bruins jsme vyhráli, co se kvality týče. Podobný výkon jako Seguin dnes, takový snad Eriksson nikdy neukáže, neb nemá takovou střelu a nemá ani takovou rychlost. Seguin přitom zvládl i bránit. Ta první linka byla úžasná, jak ti hráči měnili pozice. Peverley se Seguinem jsou sehraní a pokud je Cole rychlík, Peverley potom tryskáč. smile

A Chiasson? Paráda ve všech ohledech. Brání, hraje do těla, měl několik šancí, opět branka. Pro mě je cennější 9 branek v 10 zápasech a vždy jen jedna na zápas, jednou myslím dvě, než 4 v 1 zápase a pak x zápasů nic. Chiasson hraje výborně. A je neskutečné, že mu to tam pořád padá. Otázka pak je, co se stane, až přestane.

A Jets hráli den před tím, to také hrálo svoji roli, navíc když jsme tak brzy šli do vedení, to se pak těžko dotahuje.

Re: Stars @ Jets 11.10.2013 (zápas č. 3)

Přesně, Segín fakt parádní, hraje to, co se od něj čekalo, včera táhnul celý tým, fakt se mi hodně líbí smile

Re: Stars @ Jets 11.10.2013 (zápas č. 3)

Jako, ten kluk umí vše. A pokud nebudou žádné off ice issues, potom tu máme druhého Richardse či Modana.

Zatím je ale třeba říci, že tohle byl první vydařený zápas.

Re: Stars @ Jets 11.10.2013 (zápas č. 3)

Inak 44 striel? to je trochu veľa na môj vkus smile

Re: Stars @ Jets 11.10.2013 (zápas č. 3)

Ale jen jedna branka a velkých šancí moc neměli. To je to důležité.

Re: Stars @ Jets 11.10.2013 (zápas č. 3)

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Stars @ Jets 11.10.2013 (zápas č. 3)

Re: Stars @ Jets 11.10.2013 (zápas č. 3)

Ještě jedno info. Razor říkal, že trenéři chtějí, aby hrál víc puk. A letos je to zatím bída, Lehtonen hokejkou hrát neumí. Zápas co zápas hrubka. Góly z toho ale zatím nebyly.

Evidentně snaha o to, aby pomáhal víc bekům a abychom se zbytečně nedostávali pod tlak.