Re: Spekulace
A co Nichushkin ? Mám za to, že by mohl dostat šanci, uvidíme jestli ho podepíšem, každopádně u něj není na co čekat.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Spekulace
A co Nichushkin ? Mám za to, že by mohl dostat šanci, uvidíme jestli ho podepíšem, každopádně u něj není na co čekat.
To těžko říct. Má 18 roků...
Jistě ho zkusí a uvidí se na co má.
Doporučuji videa na ds,com. Ruff a hlavně JN. Tam jasně říká, že po Ellisovi už nic nebude, že jsme hotoví. Sice v jiném rozhovoru nevyloučil výměnu, pokud by mu někdo zavolal, nicméně sám asi nebude iniciovat nic. A vyjadřuje se i k naší první volbě z draftu. Je "close".
Morrow by mohl podepsat s Carolinou, zájem má i Montreal a možná i DRW, ale ti nemají peníze.
V DRW to by byl mazec...
Tam nemají love ani na Clearyho. Takže Morrow nehrozí.
To jo,ale byl by to po Modanovi a Hatcherovi další náš veterán u nich.
Do Detroitu už nikdo normální nebude chtít jít, slyšeli jste o jejich problémech...zlaté Česko a jeho problémy.
To je síla....ale už vládnou v USA zločinnosti...
Pre zaujímavosť, Detroit je z 80% čierny. Percentuálne není v žiadnom mieste viacej.
No celkem na to koukám, jak se to tam hroutí... Jen čekám, kdy vylezou zprávy, že se budou wings stěhovat
Malkinovi jsme prý nabízeli balík, on ale chtěl zůstat u Pens. Ale mám za to, že je to nějak špatně přeloženo, nebo se otec Malkina blbě vyjádřil, v opačném případě nás bude liga vyšetřovat.
Za co?
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Spekulace