646

Re: Novinky

647

Re: Novinky

já teda celý život nechápal, jak někdo může upřednostňovat českou Extraligu na úkor NHL. V poslední době si říkám, že to dělají jen lidé, kteří nemají s NHL zkušenost. No, ale tyhle vaše názory mě zase dávají toho starého brouka zpět do hlavy. smile

Jak to teda je? Proč raději horší hokej, než lepší hokej?

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

648

Re: Novinky

Sparta fotbalová...

Re: Novinky

Já jsem zase nechápal, a rozebírali jsme to i s mekym a opakovaně, jak mohou Moraváci fandit Spartě. Ale když už Češi fandí neměckým klubům, třeba Bayernu, potom je už možné všechno. Je vidět, že se časy mění. Holt na nic nejsou škatulky a lidé jsou různí. Legrační na tom je, že třeba v roce 1950 by bylo naprosto vyloučené, aby tu bylo víc než pár fandů Bayernu. Nyní jich přibávý jako hub po dešti, a to jenom proto, že jsou úspěšní a lidé fandí úspěšným klubům, neb nemají na to fandit klubům malým.

Osobně jsem vždy fandil Leedsu, CFC, Minny North Stars, apod, neb to byly sympatické, malé kluby. Nepřipojil jsem se k žádné módní vlně, ani jsem nefandil velkým a úspěšným klubům.

650

Re: Novinky

Nemají na to, protože se chcou bavit. smile Když nad tím problémem teď tak přemýšlím, tak mi přijde, že je větší zrada – dá-li se vůbec hovořit o zradě – kochat se hrou kvalitních týmů a přitom fandit těm, co špatnou hrou nudí, než být z Moravy a fandit Praze.

Nevím, na co přesně narážíš, jen si něco můžu domýšlet. A dle takových domněnek bych já správně ani neměl fandit Dallasu, protože USA mi není moc sympatická země (ale lidi se tam dokážou dobře bavit a uvolnit, když na to přijde; proto mám mj. rád NHL, neb takovou atmosféru jinde na světě nevytvoříš).

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

651 (edited by Gulis 14.6.2013 17:16:43)

Re: Novinky

Tak sparťanem se člověk narodí, to je stará známa věc :-) . A já právě nejsem ovečka , která  jde s davem a řve Baník pičo...já jsem byl spartaň od malička, nikdy jsem nefandil jinému týmu v lize, to stejné platí u Dallasu, jak jsem jim začínal fandit, tak patřili k nejhorším týmům v nhl. Jsem z Havířova a Ostravu nesnáším, je to smradlavé hnusné město, které bych nejraději vymazal :-). Já nerozděluju republiku na moravu a čechy, pro mě jsme všichni češi.

Re: Novinky

Tak ve fotbale dlouhodobě fandím východním týmům. Vede Spartak Moskva a Dynamo Kyjev. Ale jinak beru všechny východní kluby. Ať už Zenit Petrohrad, Šachtar Doněck, BATE Borisov, Karpaty Lvov, Steaua Bukurešť, Wisla Krakov(za tu jsem jeden čas hrál i CSM, ve třech sezonách po sobě jsem se dostal ze skupin LM, a když jsem hrál s Betisem Sevilla, tak jsem je dycky deklasoval) v předkolech i např. Zimbru Kišiněv, Ekranas Panavežys a další.

653

Re: Novinky

Leeds je aj pre mňa top futbalový klub, čo sa fandenia týka...budúcu sezónu to už bude samozrejme postup tongue

Re: Novinky

Leeds nemá rád snad nikdo... smile Když se říkali takové ty dvojice v PL, které se nemají rády, kluby v Liverpoolu, kluby v Manchesteru, West Ham a CFC, Tottenham a CFC, apod. Když došla řeč na Leeds, tak odpověď zněla Leeds a všichni ostatní.

Re: Novinky

A co teprva Millwall big_smile

Re: Novinky

Ti taky. smile

Re: Novinky

Kurňa tommy ty se teda nezdáš big_smile nebýt těch švédů tak si s tebou aji rozumím, jelikož to trio Sparta, Arsenal, Dallas mám taky tak big_smile big_smile

Kari je nejlepšííí!!!

658

Re: Novinky

Re: Novinky

To je jak s tou slepicí a vejcem, co bylo dřív...

Re: Novinky