Re: Novinky

S.T.A.R.64 No jo no, holt bylo. Ale to současný taky není špatný.

572

Re: Novinky

Stare, sorry, ale už ani nevím, jak reagovat a být slušný. Cokoli napíšeš, to je mimo, totálně. Jako bys absolutně neměl informace a ani se po nich nepídil. Navíc jen na všechno pliveš, nadáváš a brbleš. NIc jiného, a na tohle jsem poslední dobou hodně alergický.

Pokud NHL alespoň trošku sleduješ, potom moc dobře víš, proč tyhle výborné dresy nemáme. A je to díky smlouvě s Reebokem. Jednoduché jako facka. Reebok kecá do designu všem týmům. A nám taky.

A ačkoli mám k těmto dresům speciální vztah, už bych je nechtěl, ani to logo. A pokud jsi dobře poslouchal TG, tak bys i věděl proč, narážím na tu zlatou. Celkem na tomhle dresu máš 5 barev a to je moc, je to přeplácané a to logo je sice super, ale není to tak trochu logo.

Dle mého jsou ty nové doslova parádní a naživo vypadají super. Mikovi to moc slušelo a ty efekt té stříbrné na té hvězdě jsou super. Osobně jsem nečekal, že takto výborné dresy budeme mít.

Re: Novinky

I pád na držku je pohyb dopředu...

574

Re: Novinky

ty dresy jsou imho dost dobré, jednoduchost mám rád, kvete z ní obliba u veřejnosti – tedy i u mě.

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

575

Re: Novinky

576 (edited by S.T.A.R.64 5.6.2013 19:06:52)

Re: Novinky

I pád na držku je pohyb dopředu...

577

Re: Novinky

Tak sorry, ale to jsi asi nemocný...ne všechno bylo dobré, ale ne vše bylo špatné. Jako vždy a se vším. A pokud nevidíš ty pozitiva, tak to buď neznáš mapu, anebo je to ještě mnohem horší.

Namísto toho, abys napsal, že to nejhorší máme za sebou. Bankrot, kvalitní hráče a výsledky. A nyní máme bohatého vlastníka, pořádnou arénu, výborné nové dresy, výborného GM, plno mladých nadějných hráčů, snad nejlepší finanční kondici ze všech týmů v NHL, čeká nás první sezóna v nové NHL, atd. Budoucnost vypadá výborně.

Re: Novinky

I pád na držku je pohyb dopředu...

579 (edited by steiner 5.6.2013 19:58:09)

Re: Novinky

To ne, ale vše, co se u Stars událo za posledních 5 let, to bylo dle tebe špatně. A dej krk na to, že to tak není. A už třeba za 2-3 roky uvidíš, jak vypadají drafty, které máme díky JN. A aby něco bylo dobré v budoucnosti, tak se musí něco dobrého stát v minulosti. A tady v posledních letech děláme velké pokroky.

580

Re: Novinky

Ještě dodám, že v nějakém srovnání log jsme nevycházeli v posledních letech nejlépe, proto došlo i na změnu loga. Naopak třeba změny u CBJ byly hodnoceny vysoko.

Re: Novinky

Za sebe mohu říct,že docela spokojenost.Úplně budu spokojen až v nich pozvednem SC.

582

Re: Novinky

steinere, nic ve zlým, vím, že jsi optimista a věříš tomu co píšeš......ale to je už skoro dokonalá propaganda wink Ještě napiš, že s imeprialisty zatočíme po bolševicku a neubráním se smíchu big_smile
Moc si přeju, aby vše bylo jak píšeš, ale ukázaná platí...

583 (edited by steiner 6.6.2013 07:47:58)

Re: Novinky

Taky máš tu českou chorobu? wink Že všude se to dělá super, jen u nás blbě?

584

Re: Novinky

Nebuď tak moc radikální, já jsem ti napsal že nic ve zlým, tak to tak ber. Jestli STAR představuje temnou stranu síly, ty jsi zase stoupenec té až moc bílé, panenské.
Já se snažím stát oběma nohama na zemi a ze zkušenosti odmítám věřit lepším zítřkům v rozsahu, který naznačuješ. Byl bych za ten scénář moc rád, ale uvěřím až uvidím wink
P.S. a nepodsouvej mi něco, co jsem nikdy neřekl/nenapsal (např. že všude se to dělá super, jen u nás blbě) wink

585

Re: Novinky

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero