Re: Zajímavosti

Víte, kdo má od TDL nejvíc bodů v celé NHL? Fiddler! 11.

257

Re: Zajímavosti

Ten kluk se mi líbí, poslední dobou jde vidět jak nikdy smile konečně hrají průměrní hráči nadprůměr a né podprůměr, jak tomu bylo, když tady byl jágr smile

258

Re: Zajímavosti

Roy who? smile

The harder the battle, the sweeter the victory.

259 (edited by jägrmeister 20.4.2013 12:04:11)

Re: Zajímavosti

260 (edited by steiner 20.4.2013 18:11:09)

Re: Zajímavosti

Tak celý tým se přizpůsoboval hře Jágra, Morrowa, Ribeira, a dalších pomalých hráčů. Ale tento tým chce hrát rychlý hokej. Teď už hrají rychle všichni a podle toho to vypadá. JN se vydal určitým směrem, správným směrem. Škoda jen, že se se vším čekalo tak dlouho. Navíc nyní konečně hrají jako tým, ne jako skupina individualit.

Navíc je evidentní, že Jardův icetime si rozhodilo víc hráčů a každý má větší přínos, než měl Jarda.

Re: Zajímavosti

To je pěkná hovadina, to se na mě nezlob, ... no uvidíme jak to půjde dál, ..spíše nepůjde, nebo  až dorostou za rok za dva

Re: Zajímavosti

Tak Benn a další hráli něco, co jim není vlastní. To je nyní evidentní. A JN moc dobře věděl, proč se zbavil Ribse a Morrowa. Ale taky Jágra.

263

Re: Zajímavosti

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

264 (edited by steiner 28.4.2013 12:30:47)

Re: Zajímavosti

Tak kluci, RS je za námi. Jukl jsem na stats a někteří tu chtěli rozhazovat peníze za Pariseho a spol. Parise má 18 branek a 38 bodů ve 48 zápasech. Za 12 mega! A to málem playoff neudělali, stačilo málo.

Zlatej Whitney za ty peníze. To je hráč k nezaplacení. Bodově je na tom mnohem líp než Parise, jen kdyby odehrál celou sezónu, mohlo být i playoff.

A podobné stats jako Suter má i Goligoski, když bych srovnal icetime, tak z toho vyjde lépe i Goligoski. A to bere Suter 3x tolik, tedy 12 mega.

265 (edited by Gulis 28.4.2013 13:24:29)

Re: Zajímavosti

Takové porovnávání nemám rád, kdo ví jak by hráli u nás, jak by jim seděl systém a podobně. Důležité je , že Minesota je v PO a my máme dovolenou. Tahle sezona jim třeba nevyšla (Parise,Suter) , ale nikde není napsané, že v další budou mít jednou tak dobrou.

266 (edited by steiner 28.4.2013 14:17:42)

Re: Zajímavosti

To nebyl účel, ale někdo tu v debatě o neposílení klubu klidně chtěl rozhazovat nehorázné smlouvy, tak to po sezóně jen uvádím na pravou míru, ale bylo jasné, co a jak. 24 mega ti dva dohromady.

Suter by byl náš TOP bek, to je jasné, a Parise by také patřil k tomu lepšímu, ale ta cena je mimo...za tu cenu mám Whitneyho, Kariho, Benna, Daleyho, Erikssona i Nystroma.

Re: Zajímavosti

Nystrom byl vůbec super kauf, nedostali jsme ho náhodou od Minny za budoucí vyrovnání? big_smile

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Zajímavosti

ANo. Kvůli tomu, že jsme spadli pod podlahu...tak jsme ho museli vzít za plnou cenu. Týden před tím byl k mání za půlku, ale nikdo si jej nevzal.

Re: Zajímavosti

I pád na držku je pohyb dopředu...

270

Re: Zajímavosti

To je nic moc článek. Hnus.