Topic: Stars @ Sharks 07.04.2013
Začínáme už v 22:00.
Zatím není jasné, jestli bude hrát náš nový střelec a kdo bude chytat, ale asi Kari.
4:2. Fraser, Whitney.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Stars @ Sharks 07.04.2013
Začínáme už v 22:00.
Zatím není jasné, jestli bude hrát náš nový střelec a kdo bude chytat, ale asi Kari.
4:2. Fraser, Whitney.
Proč pořád chytá Lehtonen?
Jinak můj tip je 5:0 (Lehtonen 82,50%)
5:1 (Kari)
3:1 pro Žraloky Pavelski, Gomez, Burns - Eakin).
Zápas vysilá TV Fanda.
Proč chytá? Protože dokud můžeme postoupit, tak se pořád snažíme.
Lane MacDermida zřejmě nahradí Tom Wandell.
Pukneme 4:1 (Cole)
dneska WIN vy pesimisti :-D 3:1 (Whitney, Loui, Benn-Pavelski)
No tak já to vážně nechápu. V pátek mi posrali tiket a dnes zase vyhráli Tohle mi fakt někdo vysvětlete
..myslím, že to nechápou ani samotní hráči
Je vidět, že tu lepší pozici v draftech nechtějí
tak čekat, že si ve zbylých zápasech ani neškrteneme, je blbost. Jen výsledky budou dost těžko předvídatelné, ovšem nějaká ta výhra se sem vždycky tam objeví Ale bude to takový nahoru, dolů...
samozřejmě, že ne I když jsem to myslel především výsledkově, čekám to vlastně v obecné rovině. Ale tohle "nahoru, dolů" by po tom radikálním řezu mělo pomalu ustávat a přerodit se v něco systémového, koncepčního.....zkrátka v konkrétní podobu naší hry. Mančaft dostane tvář. Ale to ještě hodně vody uteče a hodně desítek tisíc hodin mezitím prospíme
Ak porazíme LA, NAS ... .... DET zaváha zo SJ a PHO jeden z dvoch zápasov prehrá .... tak postupujeme
Legrační je, že ačkoli odešli hráči jako Jágr, Morrow a Roy, tak nám nechybí. Rozdíl tedy bude, že jsme za ně dostali pár mladých hráčů, několik draftů, čímž vylepšíme budoucnost, ušetříme plno milionů dolarů, nezatížíme budoucnost a ještě jsou výsledky lepší, než se čekalo.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Stars @ Sharks 07.04.2013