Re: Kings @ Stars 31.03.2013

Nikdo to nezmínil, tak musím já. Goligoski byl famózní.

17 (edited by Gulis 1.4.2013 15:01:54)

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

Dneska bylo vidět co všechno nám na PO chybí, dalo by se říct , že všechno. LA nás přehrálo ve všem. Dokonce jsem se i přistihl jak jsem si v duchu říkal wau, takhle kdyby jsme hráli aspon jednou z pěti zápasu i my , tak budu štastný jak paprika. My nehrajem hokej, co je nejhorší , že tam není ani snaha. Přitom hráče na to máme, tak proč hrajem ty zajebané náhozy?! Jágr, Whitney, Roy, Benn,Eriksson tohle jsou hráči do kombinace! Ať s touhle fraškou jdou do AHL, tam se takhle hraje! NHL je jinde.


Teď si říkám, že LA jsou úplně jinde, tak proč se vlastně ještě vzrušuju. Další zápas, třeba utrpíme vítěztví a nálada bude zase jiná. Už 5 let na to nemáme a člověk se pořád diví, co to vlastně hrajem :-) to  už je úsměvné....nemáme na to tečka! A dalších pár let na to mít ještě nebudem, když nebudem na dně a nezískáme dobré drafty , tak se z toho nedostanem nikdy...

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

Už včera jsme se o tom bavili na chatu. V podstatě i v příští sezóně se toho moc nezmění, maximum bude když podepíšeme Jágra s Royem a do týmu začleníme dalšího mladíka z farmy. Na trhu nic moc nebude a vyměňovat nemáme koho. Nejhorší na tom je, že tenhleten mančaft na tom asi nebude nikdy tak špatně aby hrál u úplnýho dna a vybíral si tak mezi prvníma což přestavbu alá Pens, Chicago nebo Oilers neumožňuje sad

I pád na držku je pohyb dopředu...

19

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

Šeprde, aby ses neposral.....jestli si nutne potrebujes nekoho ukrizovat, prosim, tvuj boj.
Roky je jednim z mala co neco hraje, nevidim duvod jancit kvuli jedny polovicni nepovedeny sezone...

20

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

21

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

Tak Goligoski je kapitola sama o sebe. Včera ok jedna dobra prihra za obranu na Benna ale zbytok?? Ten chalan sa neskutočne trápi a nielen on ale celá obrana na čele GG. Včera v rozbore cez prestávku M.Turco rozoberal ako mali Stars problém s napadaním Kings a ich pascou v strednej pásme. My sme sa dostali za dve tretiny vždy max. po ich modrú a tam zhasla fajka. Jediná rýchla príhra za ich obranu aj to sme dali gól !!! A rozohrávka nasich bekov pri PP?? Nádhera buď bek ostane stát za našou bránou a počká či si pre puk príde útočník a keď nie tak zavezie to za červenú a drb nahodí to len tak však snáď sa útočnící v rohoch o puk pobijú, des...A buly tak Roy to je iný tragéd na tom buly...A Vincourova príhra súperovi po tlaku súpera na miesto jednoduchého posunutia von z pásma sa len tak často nevidí a tak by sme mohli pokračovať ďalej...A ešte jedno bol tu kritizovaný Nystrom je to je asi momentálne jeden z mála hráčov, ktorý sa ide na tom ľade roztrhať ale, že nie je kanonier to vieme asi všetci a keď to nevidí GG tak Nystrom predsa za to nemôže,či??

22 (edited by Mikesz 1.4.2013 17:00:57)

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

Nejlepší na tom je, že Kings hráli jakoby dobře, ale málem nevyhráli. Letos ty vzájemné souboje jsou pořád stejné a několikrát jsme je porazili. Kings měli kliku, ta šmudla, co jim tam spadla v 1/3, to byla sakra smůla, jinak by dostali na zadek.

Goligoski udělal 2 asistence, byl ve velké šanci, a jen těsně minul růžek branky. A skončil +1. Ostatní obranné dvojice skončili v minusu. A dopředu nic nevytvořili.

24

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

25 (edited by steiner 1.4.2013 17:58:44)

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

Goligoski jde nahoru. Udělal 2 body. Ta druhá příhra byla přesná, kdyby nebyla, těžko by mohl Whitney pálit z první. A ano, stojím si za tím. Goligoski nebyl u inkasované branky, navíc byl u dvou vstřelených. A na obou se podílel výbornou přihrávkou. A měl i šance směrem kupředu. V intencích našeho týmu, super výkon.

A kolotoč mě nezajímá. Hráli dobře, ale málem prohráli. My jsme naopak hráli stejně jako LA třeba v zápase s Ducks a udělali jsme jen bod. Já budu raději za hovno hru, která ale vede k cíli. A abychom si rozuměli, také se mi ta naše hra nelíbila.

A ta hra nemůže být hned dobrá, neb ten tým se hodně mění, a hraje v něm hodně mladých.

26

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

Jo sorry tommy. Někdy to ve mě buchne a prostě si najdu toho obětního beránka a zrovna to už schytal lujíček, ale je jich tam takových víc. Jako nic nenaděláme sezóna je opět v háji a bez play off. Jak jsme se bavili s Kenjim, každej mění hráče a snaží se ještě něco vytřískat jen Dallas se pohodlně kouká kolem sebe a nic se tu neděje..

Kari je nejlepšííí!!!

28

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

v pohodě wink Já to chápu, navíc je dvakrát tak sledovanej díky mé tříkorunkovské slabosti....jsem zvyklej wink

Re: Kings @ Stars 31.03.2013

Tak je jasné, že každý rok je někdo tím problémem, proč PO neuděláme. A pokud je někdo letos hodně za očekáváním, pak je to právě Loui. O tom se netřeba bavit. Bodově pak díle třeba Daley, herně Goligoski, ale i třeba Benn, byť bodově to není marné. Posily se ukázali výborně, Whitney, který byl celu kariéru ready, tak u nás má už asi tři zranění. Ruka, noha, tvář.