Re: Spekulace

Morrowa a Jágra chce Philda.

Re: Spekulace

A cena za JayBa je prý hodně vysoká, tak uvidíme. STL a DRW prý mají největší zájem. STL nabízí Stewarta,

273

Re: Spekulace

Mohli by dat Berglunda wink

274

Re: Spekulace

Mě dnes napadla jedna myšlenka když sem vodhrnoval sníh. Možná je to kravina, možná to ani není pravda, neověřoval sem to.

Přijde mi, že pořád měníme s týmy z východu, přitom ta liga na západě je úplně jiná. Ti hráči se u nás učí jinej hokej. Lepší hokej. Jako von ten posranej Ribeiro je jenom tak dobrej, jak dobře sme ho tady předělali. Myslím že potřebujeme top hráče, ale ze západu.

Vzpoměl sem si při tom na Pepy Neuwendka, kterej přišel z Calgary. Jenže tehdy byla jiná doba. Joe tam chtěl podepsat za hodně a oni nechtěli. Typickej případ přeplácení hráče, tedy toho co dnes dělat nechceme. Kupovali sme si úspěch penězi a to už jednak tolik nejde a druhak ani nechceme...

Re: Spekulace

Jenomže každej druhej tým raději svoji hvězdu střelí do druhé konference. O tom to je. Že by byl lepší hráč ze západu, to souhlasím, neb bude zvyknutý. Ono, i třeba zkušeným hráčům a kvalitním bulařům trvá, než prokouknou hráče na západu a než si jim stats na buly vrátí tam, kde byla. Takže na tom něco je...

Re: Spekulace

BTW o tom, že se na Západě bude muset učit nový hráče mluvil i Lehtonen po trejdu k nám. Rozhodně zajímavá teze, asi budem dělat překlady našeho fora a posílat to vedení DS big_smile Stejně si už od mého začátku říkám, že by Steiner moh dělat GM. Rozhled má a umí argumentovat.

277

Re: Spekulace

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Spekulace

Díky kluci, já se lekl, že se budu muset pakovat do USA. smile Ufff.

Re: Spekulace

Blíží se TDL. Do týdně bude jasno, jestli budeme kádr čistit nebo ne.

CO bych udělal já. Prodloužil Jágra. Prodloužil Roye, pokud to nebude na delší dobu než 3 roky. Prodloužil Nystroma. Ponechal si Robidase. Vyměnil Morrowa. Vyměnil Vincoura.

Tedy v podstatě minimální změny. Pokud by však přišla zajímavá nabídka, tak bych vyměnil v podstatě kde koho. Jen Loui, Benn, Kari, Oleksiak, Whitney mají jistotu. Pokud by Calgary kývlo na výměnu Jayba, klidně bych jim foukl Goligoskiho či Daleyho s Vincourem. Priorita je pořád stejná. TOP bek, klidně bych obětoval i nějaký ten draft či hráče v systému. A další prioritou je centr, co umí buly. Pokud by to byl třetí centr, potom může Eakin do druhé linky, nejlepší by bylo, kdyby to byl první či druhý centr.

280

Re: Spekulace

Já bych chtěl Top centra a beka, ať za ně jde klidně i Jágr, Morrow a pár draftů..

Re: Spekulace

Musí to ale být ten pravej hráč. JInak by to byl hazard. Obětovat budoucnost marně by byla blbost. Letošní draft má být slušný.

282

Re: Spekulace

Re: Spekulace

Přiznám se, že počítám jen s jednou posilou a odchodem Morrowa. Cokoli dalšího bude překvapení.

284

Re: Spekulace

cena za BM asi nebude zrovna vysoká....ani bych se nedivil, kdyby to byl "nounejm" a nějakej draft...

Re: Spekulace

Já jsem také moc zvědavý. Tuhle psali, že 1. kolo draftu, hráč a ještě jeden draft. Což se mi vůbec nezdá.