Re: Zajímavosti
Tommy : no Jarin má již prsteny 2. Ale nikdo jiný z týmu na prsten nedosáhl. Leda, že by Modano ještě nazul brusle. Takže týmu a zda ho bude mít i Džegr, tak to by mě neva. Doufám že odpověď stačí-)
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Zajímavosti
Tommy : no Jarin má již prsteny 2. Ale nikdo jiný z týmu na prsten nedosáhl. Leda, že by Modano ještě nazul brusle. Takže týmu a zda ho bude mít i Džegr, tak to by mě neva. Doufám že odpověď stačí-)
1999–2000. Brendan Morrow, DAL - NJD
+ Nieuwendyk
A inak Whitney s Carolinou vyhral pohár
Tak za prvé. Náš kapitán je Brenden Morrow. Nikoli Brendan. A SC nemá. Hrál jen finále v roce 2000.
Naopak ho získali Whitney a Cole.
Morrow nemá, pozrel sa len do finále.
A jestli se nemýlím, tak i Alex Goligoski vyhrál Stanley Cup s Pittsburghem v sezóně 2008/2009.
Cetli jste nekdo breznovi vydani casopisu Pro Hockey? Vysel tam zhruba petistrankovej clanek o Dallasu vcelku zajimavej. Napr. i to ze jsme dluzili prachy trenerum a dokonce i 15-ti hracum za podpisovy bonusy. A docela zajimava informace, ze v sezone 01/02 jsme dosahli nejvyssich zisku v lize. Ach, kde ty lonske snehy jsou...
To máš pravdu, to byla asi jediná nová informace. Jinak šlo jen o shrnutí známých faktů. A o tom PH jsme se tu už bavili...
Dillon bydlí u Robidase. Takže Robi ho má pod křídlem...
Ano, někdy jsem měl pocit, že Belfour půlku vejplaty dává na rozsekaný vybavení šatny
Víte co je zajímavý? Že letos máme jen o jednu výhru v základní hrací době míň než třeba Vancouver nebo Minnesota a dokonce o jednu víc než San José.
Neměli jsme prodloužení, to jsem tu nedávno psal.
teď jsem si jen tak projížděl na nhl.cz statistiky apod. a koukám jak puk, že Toby Petersen je u nás už 6. rokem!! Nějak jsem byl pořád přesvědčenej, že to je tak 2-3 roky, co jsme ho trejdovali Jak ten čas letí...
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Zajímavosti